Concerte Rock

METALHEAD MEETING 2014 isi deschide portile sambata

Prima editie din 2014 a METALHEAD Meeting isi deschide portile sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.

Concertele urmeaza sa inceapa la ora 17.30, cu sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania. Festivalul se incheie in jurul orei 1.00, cand fanii sunt invitati in B52 (Strada 11 iunie, numarul 50), unde are loc After Party-ul oficial METALHEAD Meeting 2014. De muzica se va ocupa DJ Buvnitz, iar intrarea este libera!

De asemenea, sambata, METALHEAD va anunta secret headliner-ul editiei din toamna, care va avea loc in data de 27 septembrie. Pana in acest moment, trupele confirmate sunt Finntroll, Hatesphere si Profane Omen.

Line-up-ul festivalului este dupa cum urmeaza:

Endsight
Diamonds Are Forever
Sincarnate
Last Hope

Arkona
Moonspell
SEPULTURA

Mai jos va reamintim regulile de acces, care trebuie respectate la festival.

Organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

  • sticle, conserve,
  • mancare sau bauturi de orice fel,
  • artificii, arme, obiecte periculoase,
  • umbrele,
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
  • aparate de inregistrare audio-video.
  • casti de motocicleta

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea pretul de 6 lei.

De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar organizatorii au pregatit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 40 de lei. Cei care si-au rezervat deja tricourile le pot ridica de la standul Niche Records.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului. Parasirea perimetrului festivalului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in Golden Circle se va face pe baza unei bratari primite la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a festivalului.

Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

Persoanele cu handicap sever sunt rugate sa solicite informatii la intrare, pentru a fi condusi in spatiul special amenajat.

In ziua festivalului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la categoria Acces General, categoria Golden Circle fiind SOLD OUT. Acestea costa 100 de lei, pretul ramanand nemodificat si in ziua concertului.

De asemenea, la intrare, se vor putea cumpara si bilete MEET&GREET, la pretul de 250 de lei, care presupun acces in categoria Golden Circle si o intalnire cu trupele headliner.

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.

METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete.

Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/

Partener: Black Hawk Security

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top