Reportaje/Cronici

METALHEAD Meeting 2014 bis: 10 ani de METALHEAD, la Arenele Romane

Cea de-a treia editia a festivalului METALHEAD Meeting a avut loc sambata, la Arenele Romane, unde METALHEAD a aniversat 10 ani, alaturi de un public de aproximativ 2300 de persoane.

METALHEAD Meeting 2014 bis i-a avut ca invitati pe Paradise Lost, Finntroll, GOD, HateSphere, Bloodway, Profane Omen si Tiarra, care au participat la intalnirea cu prietenii METALHEAD.

Acesta editie a festivalului a fost una speciala, marcand 10 ani de existenta a METALHEAD si a insemnat peste sapte ore de muzica, alaturi de un public de aproximativ 2300 de persoane, peste 7000 de beri Ciuc vandute, o echipa de aproximativ 100 de persoane implicate in organizare si 50 de artisti, impreuna cu staff-urile tehnice aferente.

METALHEAD multumeste intai de toate celor din public si trupelor participante la festival.

De asemenea, multumirile noastre se duc catre partenerii nostri de incredere, care fac ca fiecare editie a festivalului sa fie una de succes: Ciuc, Monster, Sfinx Experience, Blackhawk Security, Rock FM, Hotel Razvan, tuturor partenerilor media si nu in ultimul rand echipei de productie.

O cronica semnata Alin Pildner poate fi citita aici:

http://www.metalhead.ro/finntroll/metalhead-meeting-intalnirea-de-10-ani–cronica-de-concert–aid-130435-l-1

Ne revedem in 2015, cand METALHEAD Meeting va avea loc intre 12 si 14 iunie 2015, in Bucuresti. Editia din 2015 a festivalului va avea, in premiera, trei zile si se va desfasura intr-o locatie ce va fi anuntata in curand.

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Abonamentele de 3 zile sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro  si in reteaua IaBilet si Eventim – Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului.

AMORPHIS se alatura lineup-ului format pana acum din Primordial si Triptykon, in cadrul unui eveniment care doreste sa ofere trei zile pline de rock si metal, cu peste 30 de trupe, dintre care cel putin zece trupe straine, multe in premiera in Romania si trei headlineri pe zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top