Concerte Rock

METALHEAD duce doua trupe la Kavarna Rock, cel mai mare festival din Bulgaria

Pentru al doilea an consecutiv, METALHEAD organizeaza „The Road To Kavarna Rock”, concursul care duce doua trupe locale sa cante pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock 2015 !

Concursul live va avea loc pe 17 aprilie in Club Colectiv din Bucuresti.

Invitatii speciali ai serii sunt clujenii de la TRUDA

Trupele calificate in finala sunt urmatoarele:

An Theos
Aeon Blank
Hatemode
Shifting Sands
Simbolic
Marchosias
Ataria
Tanin
Salmastra
Secret Society

Incepand cu ora 18:00, fiecare trupa va canta timp de 25 de minute. 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului METALHEAD.

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare participant la concert poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa METALHEAD, vom avea rezultatele finale.

Biletul va avea pretul modic de 20 lei in presale, iar la intrare vor avea pretul de 25 lei! In presale biletele pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro

Un eveniment METALHEAD

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top