Uncategorized

Metal Under Moonlight editia a 56-a!

Vineri 18 decembrie 2015, in Club Quantic Pub 2 (Bucuresti): Metal Under Moonlight editia a 56-a!

In concert:

GOTHIC (gothic death metal modern/Petrosani)
http://web.facebook.com/Gothic.Romania
https://www.youtube.com/user/gothalin

Avand la activ probabil deja peste 500 de concerte in cele mai bine de doua decenii scurse de la infiintare, Gothic este de departe o trupa extrem de bine primita in capitala. Inca sub mireasma reusitei de la Wacken Open Air (in 2012 Gothic a fost singura formatie romaneasca participanta la acest festival) si proaspat intorsi dintr-un nou turneu european, Gothic vor prezenta in capitala un show inedit, cu accent pus pe piesele de inceput. Oare cum suna „Anguish”, „Memorial Winter” sau „Regrets” in 2015?!

––

L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti)
http://www.we-are-lost.com/
http://web.facebook.com/wearelost
http://www.youtube.com/lostromania

La doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary. Era inceputul ascensiunii unei trupe pe care mii de spectatori aveau s-o mai vada pe scenele mari, alaturi de Hypocrisy, Cannibal Corpse, Moonspell, Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall. Pentru L.O.S.T. anul 2015 se incheie cu acest concert din 18 decembrie, eveniment in care vor prezenta live cele mai bune piese din repertoriu, in poate cea mai solida formula de pana acum, din istoria formatiei.

––

BLACKSHEEP (death’n roll/Bucuresti)
https://web.facebook.com/blacksheeproll
http://blacksheeproll.bandcamp.com/releases

Blacksheep inseamna un mesaj musical transmis sincer, ironic, cu mult curaj dar si cu umor, o gura de aer proaspat, intr-un underground destul de previzibil si autolimitativ in ultima vreme. Greu de etichetat, aparent usor de ascultat dar dificil de patruns in esenta, Blacksheep inseamna exact ce precizeaza numele primului lor album: o mostra din viitorul care deja a inceput. Un ultim live din primul an de concerte Blacksheep.

––

AEON SUN (gothic black metal/Sibiu)

https://web.facebook.com/AeonSun

Desi formata in urma cu sapte ani, Aeon Sun poate fi socotita o formatie tanara. Schimbarile de componenta si numarul mic de concerte sustinute pana in prezent (toate in Sibiu) au mentinut mult timp trupa in umbra. Sfarsitul de an ii prinde insa pusi pe fapte mari – concertul din Quantic Pub II din 18 decembrie este prima aparitie live la un eveniment public in formula noua, dar si primul concert in afara Sibiului. Interesant de urmarit Aeon Sun in 2015, bucurestenii urmand s-o recunoasca cu aceasta ocazie pe Amelia Stoicescu la voce, cunoscuta de cativa ani din proiectul Scarlet Moon.

––

QUANTIC PUB 2 (Soseaua Grozavesti nr. 3-5, Bucuresti).

––

Vineri 18 decembrie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor trupelor participante.

Eveniment Facebook:

https://web.facebook.com/events/738191909644306/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top