Concerte Rock

Metal Under Moonlight editia a 44-a!

Duminica 1 martie 2015, in Club Roter Keller (Bucuresti):

Metal Under Moonlight editia a 44-a!

In concert:

MEMORAIN (speed thrash metal/Grecia)
ICON OF SIN (death metal/Bucuresti)
FLOATING WORLDS (melodic metal/Grecia)

 

MEMORAIN (speed thrash metal/Grecia)

www.memorain.com
www.facebook.com/memorain
www.youtube.com/memorain

O excelenta trupa greceasca care stie sa stinga setea de thrash metal! Cu 16 ani in spate, in care s-au cules roadele unor colaborari de senzatie (James Murphy – ex-Testament, Obituary si Death, Nick Menza – ex-Megadeth si Jeff Waters – Annihilator fiind printre numele grele cu care Memorain a lucrat), formatia porneste in 2015 in turneul de lansare a celui de-al saselea album, „Zero Hour”! Iar pe 1 martie ii vom vedea pentru intaia data la Bucuresti.

 

ICON OF SIN (death metal/Bucuresti)

www.facebook.com/inconofsinro
www.youtube.com/watch?v=2hDvumfRmuc

Prima surpriza a anului 2015 este revenirea formatiei Icon Of Sin. Foarte activa in undergroundul doom-death metal al anilor ’90, formatia a cucerit multe premii la festivalurile de profil din acele vremuri. In 1999 lanseaza primul (si momentan singurul) material, „Not My God”, sub emblema Bestial Records. Cu toate acestea, Icon of Sin se destrama in 2000. In toamna anului 2014, doi dintre fostii membrii (Adrian Dumitrescu – chitara si Alex Igor – voce) refac trupa alaturi de Alex „Gomez” Dascaloiu (tobe) si Sebastian Stanciu (bas), stilul nou abordat fiind death metal. Concertul din Roter Keller reprezinta primul concert al trupei in Bucuresti, dupa o pauza de 15 ani!

 

FLOATING WORLDS (melodic metal/Grecia)

www.floatingworlds.gr
www.facebook.com/pages/Floating-Worlds/168989788701
http://www.reverbnation.com/floatingworlds

Intr-o seara de metale grele Floating Worlds va insemna cu siguranta sarea si piperul unei nopti memorabile. Desi cu 17 ani de activitate, Floating Worlds a lansat doar doua albume, din cauza deselor schimbari de componenta. Totusi in 2015 formatia porneste in primul ei turneu european, ceea ce vom vedea pe 1 martie la Roter Keller fiind o sinteza originala de melodic metal, progressive si… soundtrack rock!

CLUB ROTER KELLER (str. Lipscani nr. 63-65, Sector 3, Bucuresti – in crama Hanului cu Tei).

Duminica 1 martie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 20 lei.
Mijloace de transport: metrou Piata Unirii sau Piata Universitatii.
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.

Paginile oficiale ale evenimentului:
www.facebook.com/events/438940342919982
http://www.letsrock.ro/mum

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top