Concerte Rock

Metal 2 the Masses la Cluj Napoca pe 2 Iunie

”Metal 2 the Masses”
Metal battle
Irish & Music Pub – Cluj-Napoca – 02 iunie 2012

Ti-ar plăcea ca trupa ta să cânte la Bloodstock 2012? MetalSupport aduce Metal 2 the Masses în România!

Acest concus este ocazia perfectă pentru toate trupele tinere autohtone să se afirme si să se facă cunoscute la nivel international. Câstigătorul nu doar că va cânta pe scena New Blood la Bloodstock 2012 , va avea posibilitatea să câstige munti de backline sau chiar un contract cu o casă de discuri, si multe altele pentru mai multe detali va rugam sa intrati aici www.bloodstock.uk.com/events/boa-2012/masses_venues/intro

Ca să vă înscrieti trebuie doar să trimiteti un e-mail la dark_spektru@yahoo.com cu titlul ” The Bloodstock Metal 2 the Masses”, care să contină următoarele informatii:
– numele trupei,
– logo-ul trupei,
– o adresă de web (site oficial, profil de myspace sau de facebook),
– genul abordat,
– CV scurt in format .doc
– 3 piese (în format mp3 sau link-uri către Youtube)
– Contact telefonic.

Nu există restrictii în ceea ce priveste subgenul abordat sau orasul de provenienta! Din trupele inscrise vor fi selectati 8 finalisti.

Evenimentul va avea loc în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca in 2 iunie, iar înscrierile încep in 13 aprilie si in fiecare saptamana vor fi anuntate cate 2 trupe ce vor participa in finala. Pe 13 mai vor fi anuntate ultimele 2 trupe participante la The Bloodstock Metal 2 the Masses in Cluj-Napoca, unde vor trebui să dea tot ce pot pentru a impresiona publicul si juriul.

Bloodstock Open Air este unul dintre cele mai mari festivaluri europene de Heavy Metal, cu o traditie de 10 ani de activitate, atât indoor cât si outdoor. Având o mare diversitate în ceea ce priveste line-up-ul, pe scena lor au trecut Saxon, Nightwish, Atheist, Immortal, Motorhead, My Dying Bride, Children of Bodom, Katatonia, Gorgoroth, Meshuggah sau Cannibal Corpse. Anul acesta vor concerta 100 de trupe în 4 zile, pe 4 scene, printre care si Behemoth, Sepultura, Testament, Mayhem, Alice Cooper, Deicide, Paradise Lost, Dimmu Borgir si Alcest.

Asadar, profitati de această sansă inedită de a vă promova si de a ajunge la un nou nivel în muzică! Nu ezitati să vă înscrieti!

Pentru mai multe detalii vizitati:
www.bloodstock.uk.com
www.bloodstock.uk.com/events/boa-2012/stages/new-blood-stage

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top