Concerte Rock

Meet and greet cu Zakk Wylde la concertul Black Label Society de la București

BLACK LABEL SOCIETY va concerta peste o săptămână la București în primul lor show în calitate de cap de afiș din România.
Formația americană va zgudui Arenele Romane pe 27 iulie, iar  fanii sunt asteptați să facă un headbanging sănătos și să cânte la unison alături de Zakk Wylde piese ca “Suicide Messiah”, “Concrete Jungle” sau “Overlord”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai recent album lansat de Black Label Society, “Catacombs of the Black Vatican”, al noulea disc din cei 17 ani de carieră.

Fanii formației americane au șansa de a-și achiziționa un pachet special  VIP, oferindu-și astfel o experiență de  neuitat. Pentru 100 de dolari, poți pleca acasă cu amintirea unei întâlniri față în față cu Zakk Wylde, dar și cu o serie de obiecte promoționale. Prețul nu include și costul biletelui de acces la concert, acesta trebuind să fie achiziționat separat din rețeaua Eventim.

Pachetele VIP pentru fani se pot procura direct de pe site-ul oficial al formației: http://presale.blacklabelsociety.com/european-summer-2015-tour-vip-package-no-ticket.html

În deschiderea concertului Black Label Society va concerta formația bucureșteană Space Needle. Alex Purje, Nicolae Arama, Calina Maria și Ati de Chile vor încălzi atmosfera cu sound-ul lor energic de grunge combinat cu elemente de heavy metal.

Concertul Black Label Society este organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Ciuc Music și Rock FM.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro la prețul de 156 de lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top