Noutati

Maximum Rock Festival – Afisul oficial al evenimentului

Organizatorii festivalului MAXIMUM ROCK prezinta afisul oicial al evenimentului.

Acesta a fost conceput de catre artistul Costin Chioreanu (Twilight 13 Media), cunoscut pentru implicarea sa scena rock/metal autohtona si nu numai.

Pe langa formatiile confirmate pana in acest moment (MY DYING BRIDE, SAMAEL, THE 69 EYES, LEAVES’ EYES, ATROCITY, EVILE) la festival vor participa si formatii autohtone, care vor fi anuntate in scurt timp.

Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR, ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, la Turbohalle din Bucuresti.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Amanunte despre bilete:

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 30 septembrie
100 lei: in perioada 1 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 pentru ziua de 26 octombrie
Abonamente:

145 lei: pana la data de 31 august
160 lei: in perioada 1 – 30 septembrie
175 lei: in perioada 1-24 octombrie
200 lei in perioada 25-26 octombrie

 

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro),

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea  AICI.


IMPORTANT:
Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet / trupa cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity, Leaves’ Eyes etc. Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doresc sa participe la meet & greet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top