Concerte Rock

Mark Knopfler concerteaza saptamana aceasta, in premiera, in Romania! – detalii program si acces –

Doar cateva zile ii mai despart pe fanii Dire Straits de intalnirea cu solistul si membrul fondator al trupei, celebrului Mark Knopfler! Acesta va concerta in premiera in Romania, saptamana aceasta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti, evenimentul desfasurandu-se cu casa inchisa. Prezentat de Aqua Carpatica siDomeniile Samburesti, concertul Mark Knopfler este organizat de Emagic.

Mark Knopfler este fara indoiala unul dintre cei mai de seama reprezentanti ai muzicii rock, fiind un adevarat exemplu de urmat pentru noile generatii de tineri artisti. Dupa aproape doua decenii petrecute alaturi de trupa Dire StraitsMark Knopfler si-a continuat cariera solo de-a lungul careia a lansat nu mai putin de sapte albume, avand nenumarate colaborari cu artisti precum Eric ClaptonBob Dylan sau Bryan FerryMark Knopfler isi va promova la Bucuresti cel mai recent album,Privateering, insa din setlist nu vor lipsi nici cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Concertul este programat sa inceapa la ora 20:00, accesul in sala fiind posibil incepand cu ora 19:00. Organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerari la portile de acces. In zona de concert nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De altfel, insusi artistul ii roaga pe participantii la eveniment sa reziste tentatiei de a folosi aceste dispozitive in timpul concertuluiin ultima vreme inclusiv telefoanele mobile devenind cu adevarat deranjante pentru cei de pe scena, in timpul unui eveniment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top