Concerte Rock

Marile voci din rock-ul romanesc canta AC/DC pe 8 iulie la Arenele Romane

Cristi Minculescu, Gabi ( Gurita ) Nicolau de la Krypton,

Alin (Coiotu) Dinca de la Trooper, Ovidiu Anton si Cristian Hrubaru (ROCK FM) alaturi de The ROCK, trupa tribut AC/DC a Romaniei, vor canta prima data pe aceeasi scena piesele care i-au influentat la inceputurile carierei muzicale.

Spectacolul si momentele speciale vor fi prezentate de actorul Flaviu Crisan, de asemenea un mare fan al titanilor de la AC/DC.

Din concert nu vor lipsi hiturile consacrate cum ar fi Thunderstruck, Highway to hell, Back in black sau TNT, insa trupa The ROCK pregateste si piese de pe noul album al AC/DC, Rock or bust. Va fi o seara in care Cristi Minculescu, Alin Dinca, Gabi Nicolau, Ovidiu Anton si Cristi Hrubaru sustinuti de trupa The ROCK iti vor canta live piesele celebre cu care AC/DC te-au energizat de 40 de ani.

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The ROCK reuseşte de fiecare dată să electrizeze publicul şi să îl transpună în starea specifica unui concert AC/DC.

Biletele au următoarele preţuri:

– 35 de lei ( in limita a 800 de bilete )

– 50 de lei ( pret normal )

– 70 de lei la intrare

– 150 de lei Meet & Greet (40 de bilete)

Biletele sunt disponibile online pe:  www.ambilet.ro

si  www.iabilet.ro

FB Page: https://www.facebook.com/TheROCK.Romania/?pnref=lhc

Video: https://www.youtube.com/watch?v=57LZTgC0D2w

 

Concertul face parte dintr-o actiune culturala de sustinere a scenei rock romanesti, deziderat al ROCK U Events (Ce e mai bun din rock-ul autohton si nu numai). Ne propunem sa aducem in fata publicului cele mai puternice acte artistice , cei mai tari artisti in spectacole organizate la un inalt nivel de profesionalism. Toate acestea vor fi gazduite in cel mai rock loc din Bucuresti, Arenele Romane, cu o capacitate de 7000 de locuri vara si 2000 de locuri in cort incalzit pe timp de iarna. ROCK U Events va fi de asemenea o rampa de lansare pentru cele mai talentate trupe tinere din zona rock. Totodata sub umbrela ROCK U Events vor fi organizate si concerte ale artistilor internationali consacrati.
Spectacolul este organizat de ROCK U Events si sustinut de ROCK FM.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top