Noutati

MANOWAR lanseaza The Lord Of Steel Live, in format digital, pe 9 iulie

MANOWAR va lansa un EP live, cu momentele forte ale turneului The Lord Of Steel 20012/2013. Materialul va cuprinde piese din concertele derulate în Cehia, Finlanda, Germania, Italia, Rusia şi Suedia.

De la primul show din Zaragoza Spania până la ultimul show din Yekaterinburg/Russia, The Lord Of Steel World Tour a fost o experienţă extraordinară” a spus Joey DeMaio.

A cânta, în premieră, piese noi în faţa publicului tău este testul suprem privind impactul acestora asupra  singurilor oameni care conteză. Fanii noştri au fost loviţi în plin şi s-au dezlănţuit cu sălbăticie, ceea ce se va auzi pe noul EP. “The Lord Of Steel Live” este o mulţumire adresată minunaţilor noştri fani; va imortaliza acest turneu şi pe cei care au luat parte la el.

Albumul va fi mixat şi masterizat în studiourile trupei MANOWAR, Hell şi Haus Wahnfried, chiar de către Joey DeMaio, împreună cu Dirk Kloiber, care este de multă vreme inginer de sunet al formaţiei.

„The Lord Of Steel Live” va fi disponibil în format digital exclusiv pe iTunes începând din 9 iulie 2013, iar CD-ul va ajunge în magazine şi va fi disponibil pe www.thekingdomofsteel.com din 16 august 2013.

 

Piese incluse:

El Gringo
Expendable
Hail, Kill And Die
Manowarriors
The Lord Of Steel
Thunder In The Sky

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top