Noutati

MANOWAR lanseaza in iunie CD-ul Warriors Of The World 10th Anniversary Remastered Edition

Noua editie Warriors Of The World duce best seller-ul multi-premiat al trupei MANOWAR la urmatorul nivel. Aceasta editie ofera o calitate a sunetului mai inalta ca oricand, este complet remasterizata si cuprinde si o piesa bonus.

Warriors Of The World Remastered Edition Editia marcheaza 10 ani de la aparitia albumului mixat la legendarele studiouri Galaxy, de inginerul de mixaj de renume mondial Ronald Prent. Editia aniversara a fost remasterizata in studiourile trupei MANOWAR, Hell si Haus Wahnfried, chiar de catre Joey DeMaio, pe care l-a asistat inginerul de sunet al trupei, Dirk Kloiber.

Revenirea asupra acestei productii a fost uluitoare. Avem atatea amintiri minunate legate de acest album, de la inregistrari la post-productie si la numeroasele prestatii live, fiecare unica in felul ei. Toate aceste experiente se reflecta in munca ta, atunci cand te afli in studio ca sa oferi fanilor o noua experienta.”, a spus DeMaio.

Warriors Of The World 10th Anniversary Remastered Edition contine toate cele 11 piese de pe materialul original, remasterizate integral, plus versiunea live a piesei “House Of Death,” inregistrata in timpul turneului  Battle Hymns MMXI, la O2 Academy din Birmingham; showul respectiv a insemnat intoarcerea triumfatoare a trupei MANOWAR in Anglia, dupa 16 ani de absenta.

Printre altele, albumul include piesa simbol  “Warriors Of The World United”, ce da si titlul materialului, “Call To Arms” – un adevarat strigat de lupta, si o serie de alte melodii ce se numara in topul preferintelor, printre care “Hand Of Doom” si favorita din showurile live, “House Of Death”.

Warriors Of The World 10th Anniversary Remastered Edition este deja disponibil in format digital in toate teritoriile deservite de iTunes.

Warriors Of The World tracklist:

‘Call To Arms’
‘The Fight For Freedom’
‘Nessun Dorma’
‘Valhalla’
‘Swords In The Wind’
‘An American Trilogy’
‘The March’
‘Warriors O The World United’
‘House Of Death’
‘Fight Until We Die’

‘House Of Death’ (live din concertul de la O2 Academy din Birmingham, Marea Britanie, 27 martie 2011)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top