Reportaje/Cronici

MANOWAR: albumul Kings of Metal MMXIV celebrat la Silver Church Club

Pe 7 mai la Silver Church a fost marcată în România lansarea albumului aniversar Kings Of Metal MMXIV – Silver Edition, al trupei MANOWAR. Într-un singur cuvânt, seara a fost intensă. Timpul s-a scurs pe negândite, între audiţia albumului, momentele live cu TROOPER şi AURA, concursuri şi tombola ce a avut ca miză un print de mari dimensiuni pe pânză, ce îl reprezenta pe Joey DeMaio în timpului celui mai recent show susţinut de MANOWAR în România. Şi au rămas amintiri dintr-o seară true metal.

AURA, The Rock Chick, a demarat în forţă cu o intrare triumfătoare, pe un motor demn de o diva rock, iar întregul ei recital a fost o explozie de energie şi vitalitate. Aura a stăpânit lumea cu vocea, piesele (Îngeri pe motoare, Delir, The Rock Chick etc) şi prezenţă ei fermecătoare. Finalul showului a fost la fel de furtunos ca şi începutul, AURA acceptând provocarea de a deveni prima solistă din România care a interpretat live imnul MANOWAR – ‘Warriors Of The World United’. Toate vocile din sală i s-au alăturat şi Aura a arătat din nou că e Rock Chick până în măduva oaselor.

E de la sine înţeles că prestaţia TROOPER, cea mai iubită trupă rock a momentului, a fost aşteptată cu frenezie. Iar intrarea lor în scenă a dezvăluit o surpriză ce a mai adăgat o cărămidă la îndelung dovedita versatilitate a trupei: dacă la petrecera MANOWAR din 2012 TROOPER a venit cu un set de piese metal prezentate în plină forţă, la evenimentul de miercuri seara au oferit un moment acustic, ce a inclus piese MANOWAR de referinţă precum ‘Courage’, ‘Master Of The Wind’ şi ‘Heart Of Steel’, interpretate într-o manieră de-a dreptul vibrantă.

Ieşirea din scenă a celor de la TROOPER a fost semnalul pentru karaoke. Secvenţa muzicală s-a derulat cu ajutorul versiunilor instrumentale de pe cel de al doilea CD Kings Of Metal  MMXIV. Startul l-a dat chiar Balaurul de la TROOPER, apoi publicul a preluat ştafeta şi karaoke-le a continuat până la finalul serii.

Cu acest release party-ul România s-a alăturat manifestărilor organizate de fanii din întreaga lume, pentru a saluta lansarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Germania, Bulgaria, Portugalia, Grecia, Spania, iar în curând va fi rândul Manowarrior-ilor din Turcia să serbeze în stil heavy metal.

‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune că este “o nouă capodoperă,”  include 2 CD-uri, 9 trackuri principale şi 9 bonus trackuri, o nouă grafică de copertă, realizată de Ken Kelly şi două bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum şi din decursul realizării versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’

Dublu CD-ul se găseşte pe platformele de comerţ electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu., la standul de merchandise în turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour şi în format digital pe:  iTunes, Amazon şi Google Play.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o înregistrare complet nouă, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 şi de la turneul care i-a urmat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top