Concerte Rock

MANFELLOW va deschide concertul REDNEX din Hard Rock Cafe

MANFELLOW, una din cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Romania, va deschide concertul REDNEX din Hard Rock Cafe. MANFELLOW a cunoscut o ascensiune fulminanta dupa ce a castigat in toamna anului 2011 competitia Global Battle of the Bands Romania, si s-a clasat pe locul al doilea la finala mondiala GBOB desfasurata la Londra in decembrie 2012. In vara aceluiasi an MANFELLOW a fost singura trupa romaneasca prezenta la Exit Festival, in Serbia.

Pe 11 octombrie, MANFELLOW va incinge atmosfera din Hard Rock Cafe cu combinatia de rockul alternativ cu influnte indie si electro-pop care ii caracterizeaza. Nu vor lipsi cele mai indragite refrene: „Why”, „Wake Up Call” sau „Clouds.”

http://youtu.be/HZlTut4ANtY

Distractia va continua cu hiturile „Cotton Eye Joe”, “Wish You Were Here,” „Hold Me Now” sau “Old Pop In An Oak” din repertoriul trupei REDNEX.

http://youtu.be/6FwmM93jgUo

REDNEX a facut furori la jumatatea anilor “90 cu piesa “Cotton Eye Joe,” bulversand topurile cu celebra poveste de dragoste pe ritmuri country. Pentru intalnirea cu publicul din Romania ei pregatesc un show “de neuitat, cu  distractie, dans si multe amintiri,”  din care nu vor lipsi piesele pe care cu siguranta le-ati fredonat: “Wish You Were Here,” “Old Pop In An Oak”, “The Spirit Of The Hawk” etc

REDNEX s-a lansat in 1994 si s-a bucurat de un succes ametitor gratie ideii de a transpune pe ritmuri dance piesa “Cotton Eye Joe”. Melodia a ocupat primele pozitii in topurile europene, iar peste ocean a ajuns pana pe pozitia 25 a topului Billboard.  In Germania impactul REDNEX a fost coplesitor, formatia detinand si in prezent recordul pentru cel mai mare numar de saptamani pe pozitia 1 in topul de single-uri.

Pentru concertul REDNEX programat pe 11 octombrie la Hard Rock Cafe mai sunt in vanzare bilete din urmatoarele categorii:
Categoria I – 150 lei – loc la masa, in fata scenei
Categoria II – 90 lei – loc la masa, in sala
Categoria III – 60 lei – fara loc

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top