Concerte Rock

Maine (19 februarie): primul concert Icon of Sin dupa 15 ani!

Maine, joi 19 februarie, clubul Subsol din Brasov gazduieste concertul de revenire pe scena a uneia din formatiile emblema din anii 90: trupa death metal Icon Of Sin. Alaturi de ei, in premiera la Brasov, formatia finladeza Axegressor (thrash metal).

Provenind dintr-o tara atipica pentru acest gen, trupa Axegressor ajunge pentru prima data  in Romania, in turneul de promovare a noului album, „Last”, turneu ce a trecut deja prin Arad, Bucuresti si Craiova. Lansat recent sub egida prestigioasei case de discuri franceze Listenable Records, CDul este o portie sanatoasa de thrash metal autentic, incisiv, in cea mai pura forma!

De partea cealalta, Icon Of Sin  este prima surpriza a anului 2015! Foarte activa in undergroundul doom-death metal al anilor 90, formatia a cucerit multe premii la festivalurile de profil din acele vremuri. In 1999 lanseaza primul (si momentan singurul) material, „Not My God”, sub emblema Bestial Records. Desi se destrama in 2000, in toamna anului 2014 doi dintre fostii membrii (Adrian Dumitrescu – chitara si Alex Igor – voce) refac trupa alaturi de Alex „Gomez” Dascaloiu (tobe) si Sebastian Stanciu (bas), stilul nou abordat fiind death metal.

http://www.axegressor.net/

www.facebook.com/inconofsinro

Clubul Subsol se afla pe str. Sf. Ioan Nr. 11 (zona Piata Sfatului, Brasov). Accesul publicului se face de la ora 20.00, concertul urmand sa inceapa la ora 21.00.
Pretul biletului este de 15 lei (de vanzare numai la intrare, in seara concertului).
Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.

 

Pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1616916781870960

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top