Concerte Rock

A mai ramas doar o saptamana pana la show-ul The Cat Empire de la Bucuresti

Doar cateva zile au mai ramas pana la intalnirea publicului bucurestean cu una dintre cele mai iubite trupe de ska-jazz din lume: The Cat Empire! Concertul australienilor va avea loc pe 31 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, unde trupele romanesti din deschidere isi invita deja fanii pentru a nu rata o zi ce se anunta de pe acum a fi plina de energie si buna dispozitie. Subcarpati si Basska, alaturi de Blazing Vibes Soundsystem se alatura asadar membrilor The Cat Empire intr-un eveniment de neratat, prezentat de Hyundai, sustinut de Ciuc Premium si CocaCola.

Ultima zi a lui Cuptor gazduieste unul dintre cele mai asteptate momente ale verii, concertul The Cat Empire fiind unul dintre acele show-uri care ofera o experienta de neegalat iubitorilor de muzica live. Instrumentisti talentati, maiestrii intr-ale improvizatiei, cei sase membri ai trupei reusesc sa cucereasca chiar si cel mai reticent public, fiecare noua reprezentatie fiind o dovada in plus a faptului ca muzica este un limbaj universal care nu cunoaste bariere. Componentii trupelor Subcarpati si Basska par sa fie de aceeasi parere, acestia invitandu-si „fratii” sa li se alature, pe 31 iulie, prin intermediul unor scurte filmulete disponibile deja pe youtube:

Subcarpati: https://www.youtube.com/watch?v=aEKB_HE3DJk&feature=youtu.be

Basska: https://www.youtube.com/watch?v=NeTLlO7xViw

La randul lor, membrii Blazing Vibez Soundsystem au intrat deja in atmosfera de concert, pregatind un mix special ce poate fi ascultat aici:  http://www.mixcloud.com/BlazingVibez/blazing-vibez-word-vibez-mix/

Arenele Romane isi vor deschide portile la ora 18:00, Blazing Vibez Soundsystem dand startul programului muzical in jurul orei 19:10. Pe scena vor urca apoi Basska (ora 20:20) si Subcarpati (ora 21:00), urmand ca The Cat Empire sa-si inceapa concertul putin dupa ora 22:00.

Ultimele bilete mai pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, www.iabilet.ro, din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, sau casa de bilete a Salii Palatului, precum si din magazinele H20 Shop (Str. Lipscani nr. 54), Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12) si Corner Shop (Intrarea Sibioara nr.1). Acestea sunt disponibile la doua categorii de pret, respectiv 80 si 130 de lei, in functie de distanta fata de scena.

Abonamentele achizitionate pentru festivalul B’ESTFEST Summer Camp isi pastreaza valabilitatea si pentru acest eveniment, fiind insa necesara preschimbarea lor in bilete. Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei www.myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email office@myticket.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top