Concerte Rock

Mai putin de o luna pana la concertul Helloween – Gamma Ray si doar 500 de bilete disponibile

A venit momentul sa intram in linie dreapta pentru cel mai asteptam concert din primavara lui 2013!
Daca pana acum doar am fredonat piese precum “I Want Out”, “Forever And One (Neverland)”, “Future World”, “If I Could Fly”, sau “To The Metal”, “Heavy Metal Universe”, “Heaven Or Hell”, “Majesty”, in scurt timp le vom putea canta impreuna cu formatiile Helloween si Gamma Ray.
A ramas mai putin de o luna pana la concertul Helloween – Gamma Ray ce va avea loc in data de 16 martie 2013 la Bucuresti si doar 500 de bilete disponibile, din totalul de 1500.
Mentionam ca dupa epuizarea acestora evenimentul nu va fi mutat intr-o alta locatie si nici nu vor fi suplimentate biletele. 
Participa la meet & greet cu formatia Helloween!

Participa la meet & greet cu formatia Gamma Ray! 
Straight Out Of Hell”, lansat pe data de 18 ianuarie 2013, a fost produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in trecut, dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.
Despre acest album nou puteti afla amanunte intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Maximum Rock AICI.
Andi Deris, protagonistul interviului, a dezvaluit, printre altele, ca una dintre surprizele de care publicul din Romania va avea parte este o piesa cantata de catre Helloween impreuna cu fostul chitarist al formatiei, Kai Hansen, actualmente chitarist si vocal in Gamma Ray.

Videoclipul piesei “Nabataea”, piesa extrasa de pe acest nou album, poate fi urmarit la: http://www.youtube.com/watch?v=mBpXBbO6o9k&feature=player_embedded

Reamintim ca formatiile HELLOWEEN si GAMMA RAY vor pleca intr-un turneu european intitulat „Hellish Rock Part II” incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va ajunge si la Bucuresti.

Concertul va avea loc la Arenele Romane (cort incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei (pret promotional): primele 350 de bilete Sold Out!
97 lei: (pret normal): urmatoarele bilete pana la data de 15 martie 2012
110 lei: bilet achizitionat in ziua concertului.

Pagina evenimentului de pe Facebook poate fi accesata AICI.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top