Concerte Rock

Lupu'cel Rau si Hteththemeth vor concerta la Maximum Rock Festival 2015

In aproximativ doua saptamani, Bucurestiul va fi luat cu asalt de formatiile din line-up-ul unuia dintre cele mai asteptate festivaluri metal din Romania, Maximum Rock Festival!

Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Septicflesh si multi altii vor urca pe scena pentru a oferi concerte de neuitat. Evenimentul are loc intre 15 si 18 octombrie 2015, in Club Colectiv si la Arenele Romane.

Din cauza unor probleme interne, formatiile Nightrage si Zonaria au anulat turneul european, astfel incat nu vor mai ajunge la Bucuresti. Am decis totusi sa inlocuim cele doua grupuri cu trupe locale.

Timpul fiind foarte scurt, am ales sa cooptam formatii din tara. Astfel, ne bucuram sa anuntam ca line-up-ul autohton este mai bogat cu doua nume: Lupu’cel Rau si Hteththemeth!

Lupu’celRau este o trupa de rock sincer, formata din simpla placere de a canta live. Baietii au experienta pe scena metal, fiind deja cunoscuti rockerilor romani din formatii precum White Walls sau Magica.

Cand sunt intrebati ce stil de muzica abordeaza, constantenii prefera sa raspunda : „Party metal !”

Lupu’celRau a finalizat inregistrarile primului material discografic, acesta aflandu-se momentan in faza de mixaj. Pana cand albumul va fi gata, baietilor le place sa cante cat mai mult live, combinand piesele proprii cu coveruri ale trupelor de rock clasic cu care au crescut, participand la numeroase festivaluri din tara.

Facebook

Componenta:
Eugen Brudaru – voce
Bogdan „Bat” Costea – chitara
Emilian Burcea – chitara
Cristi „Baronu” Popescu – bas
Theo Scriosteanu – tobe

Hteththemeth este o formatie foarte iubita care s-a remarcat prin stilul muzical unic abordat: o combinatie intre metal, elemente de muzica avangardista si progresive, note ambientale, influente Gothic si chiar si niste sonoritati blues si bossa nova. Spectacolul scenic al grupului este remarcabil, iesind in evidenta prin teatralitate.

Grupul pregateste un nou disc, intitulat „Best Worst Case Scenario”, pe care il descrie ca o coloana sonora a unui film imaginar.

Facebook
Componenta:
Lao Kreegan  – voce, clape, versuri
Robert Cotoros – voce, chitara, mellotron
Luci – chitara
Koldr – bas
Vlad -clape
Codrez – tobe
Maximum Rock Festival este unul dintre cele mai asteptate show-uri metal ale toamnei in Romania si se va desfasura pe parcursul a 4 zile, intre 15 si 18 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti. Pana acum, au fost confirmate urmatoarele nume : Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels, Tiarra, Hatemode, Crimena , Target, For The Wicked si Elarmir (Italia), urmand ca, pe viitor, sa fie anuntate noi nume.

Maximum Rock Festival este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.
Program:

15.10
Club Colectiv
16.10
Arenele Romane
17.10
Arenele Romane
18.10
Club Colectiv
TBA
Target (RO)
Gothic (RO)
Hteththemeth (RO)
Elarmir (IT)
The Silent Wedding (GR)
Enemy of Reality (GR)
Dimlight (GR)
Sirenia (NO)
Epica (NL)
Archer (USA)
Harlott (AUS)
Kistvaen (RO)
Skalmold (IS)
SepticFlesh (GR)
Annihilator (CAN)
For The Wicked (RO)
Crimena (RO)
Hatemode (RO)
Lupu’cel Rau (RO)
Tiarra (RO)

Dupa epuizarea biletelor VIP (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) la Maximum Rock Festival , am primit numeroase cereri de la fanii care doresc sa-si intalneasca idolii si care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete VIP in perioada promotiei.

Organizatorii festivalului au purtat o discutie cu echipele de management ale formatiilor participante si s-a decis suplimentarea acestei categorii de bilete cu inca 10 bucati! Acestea se pot achizitiona la pretul de 250 lei prin www.AmBilet.ro si de lasediul Maximum Rock Romania.

Cei care doresc sa-si intalneasca formatiile preferate, sa participe la povesti, sa primeasca un autograf sau sa-si faca poze cu acestea, trebuie sa se grabeasca!
Mentionam ca dupa epuizarea acestor bilete VIP suplimentare nu vor fi puse in vanzare altele.

Asa cum s-a anuntat, pentru editia din 2015 a festivalului au fost puse in vanzare bilete conform preturilor de mai jos, iar un bilet este valabil pentru toate cele 4 zile de eveniment!

89 lei (20 euro) primele 100 de bilete – Sold out!
99 lei (22,5 euro) urmatoarele 250 de bilete – Disponibile prin www.AmBilet.ro (varianta print at home), lasediul Maximum Rock Romania si prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) pentru variant bilete fizice. -Sold out!
110 lei (25 euro) urmatoarele 500 de bilete
125 lei (28,5 euro) restul biletelor
135 lei (30,5 euro) pentru biletele achizitionate in perioada festivalului
250 lei (56,5 euro) bilete VIP – 30 buc (meet & greet + afis + pachet cu material promotionale) – disponibile numai www.AmBilet.ro si la sediul Maximum Rock Romania.

De retinut: biletele, in varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, in format electronic, sub forma unui PDF ce contine un cod de bare si datele evenimentului. Acestea pot fi tiparite de dumneavoastra sau le puteti prezenta la intrare, direct de pe ecranul telefonului.

FACEBOOK EVENT
MAXIMUM ROCK FESTIVAL
WEBSITE OFICIAL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top