Concerte Rock

LIVE Thursdays by Tavi Clonda Band @ The Drunken Lords

Joi, 26 iunie, incepand cu ora 22:00, aducem pe scena trupa Tavi Clonda Band.

The Drunken Lords va invita saptamanal sa dansati pe muzica unor artisti si trupe ce abordeaza diverse stiluri, de fiecare data progresand cu nume mai sonore, si artisti mai buni.

Trupa s-a format in jurul solistului Tavi Clonda, care, dupa foarte multi ani de experienta si de trupe live, s-a hotarat sa-si formeze propria gasca de instrumentisti, alegand formarea unei trupe bine inchegate, cu muzicieni cu vasta experienta instrumentala dar si de viata, legandu-i prietenia si dorinta de a canta si de se bucura impreuna cu publicul lor ,de orice nota muzicala sau vers cantat pe scena. Muzica lor cuprinde  toate stilurile de muzica care asigura, nu doar o buna dispozitie la o petrecere, ci distractie la maximum,concertul lor bazandu-se pe interactiunea cu cei prezenti.

Pe langa piesele proprii compuse,trupa Tavi Clonda Band isi alege foarte atent repertoriul, incepand cu piese  foarte romantice si facand trecerea la cele mai indragite piese romanesti si  internationale, pop, latino, rock’n roll,pop rock, etc, interpretate in stil propriu.

(Mai multe detalii pe facebook Tavi Clonda -biografie.)

Putem doar sa va invitam la spectacol, JOI, 26 Iunie, ora 22:00, in THE DRUNKEN LORDS, pentru ca va garantam nu doar o noapte de coveruri, ci un SHOW adevarat!

The Drunken Lords | Intrarea Selari nr.3-5 | Rezervari:0736238815  | www.thedrunkenlords.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top