Concerte Rock

Live on Stage: AnySound (Oradea) 7.12.2013, ora 20 in Stage Pub

Live on Stage: AnySound (Oradea) 7.12.2013, ora 20 in Stage Pub Sighet. Pret bilet: 15 lei (o bautura inclusa). https://www.facebook.com/events/689347654411638/?fref=ts (afis atasat).
AnySound este o formatie de rock alternativ, pop-rock, pop-punk din Oradea. Formatia s-a infiintat in 2012 cand Teo l-a convins pe Mark sa-si cumpere chitara bass. Formula de exprimare care a consfiintit nasterea formatiei a fost “Bah c0@13, iti cumperi bass?”

Formatia a schimbat mai multe formule pana s-a stabilizat, in prima faza, la componenta Teodor Andrei Olah (pe atunci 15 ani) – chitara si voce, Mark Cuibus (14 ani) – bass si Gergo Kolumban (16 ani) – tobe. In aceasta formula sustine mai multe concerte si incepe sa compuna piese proprii.

In Septembrie 2012 participa la Open Stage, un concurs pentru formatiile tinere din Oradea. Reactiile de dupa concert sunt elocvente.

Revelația serii au fost pruncii de la AnySound. Sunt absolut incredibili! Au 15-16 ani, piese proprii, un sunet actual și o carismă de pici de pe scaun. Aștia au fost făcuți pe scenă!
Andrei a rupt o coardă încă de la prima piesă dar asta nu l-a împiedicat să cânte și până la sfârșit a mai dovedit vreo două. Mark e un prunc tare nebun, mereu pe fază cu o replică. Se completează amandoi foarte bine. Tobarul Gergő e ala serios, care echilibrează balanța.
http://www.muzicadevest.ro/2012/09/17/oradea-open-stage/
…e o trupă despre care e posibil să mai auziți. AnySound se numesc și sunt probabil cea mai bună trupă de alternativ din România. Au vreo 16 ani și potențial cât China…
http://www.thefua.ro/2012/sweet-sixteen/

Ca urmare succesului de la Open Stage li se organizeaza in octombrie un concert in Club Moszkva in Oradea.
Pana la Open Stage formatia avea 3 piese proprii compuse. In cele 3 saptamani de pana la concert formatia mai compune 7 piese si inregistreaza primul album intitulat Dirtwall.
http://www.youtube.com/watch?v=r4N_RspXC-s

Pe parcursul anului 2013 formatia compune si lucreaza impreuna cu noul manager la rafinarea exprimarii muzicale. Participa la mai multe concerte impreuna cu formatii ca SKA-NK, Dirty Shirt, Roadkill Soda si incepe sa inregistreze mai multe piese.

Play Me Something (I Can Sing) este prima piesa la care formatia filmeaza un videoclip oficial:
http://www.youtube.com/watch?v=PRuYQRiOEHw
Piesa este inregistrata in formula Andrei Teodor Olah – chitara si voce, Mark Cuibus – bass, Alex Stingu – chitara si George Alungi – tobe

Formatia are peste 50 de piese compuse si pregateste filmarea urmatorului videoclip, lucru care se va intampla la sfarsitul lunii Noiembrie.

https://www.facebook.com/AnySound.Band

https://www.noisetrade.com/anysound/play-me-something-i-can-sing
https://itunes.apple.com/au/album/play-me-something-i-can-sing/id718767044
http://www.amazon.com/Play-Me-Something-Can-Sing/dp/B00FK2JP5Y
http://www.cdbaby.com/cd/anysound

http://www.jango.com/music/AnySound?l=0
http://grooveshark.com/#!/profile/AnySound/25278701

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top