Concerte Rock

Live concert URMA – Lights out. Summer Is Coming

Joi, 20 iunie 2013, începând cu ora 21.00, The Silver Church Club din Bucureşti încheie stagiunea de evenimente septembrie 2012 – iunie 2013 cu un concert al uneia dintre trupele preferate ale clubului: URMA.

Înainte de o binemeritată vacanţă de vară, The Silver Church Club a pregătit două evenimente devenite deja tradiţionale. Primul dintre ele, adică închiderea unui sezon minunat de concerte live 2012.-2013 se va face printr-un concert live URMA pe data de 20 iunie, începând cu ora 21.00 (open doors). Al doilea eveniment constă în închiderea stagiunii de petreceri ale clubului şi va avea loc sâmbătă, 22 iunie.

Formaţia URMA este una dintre puţinele trupe din România pentru care contează doar muzica. În decursul a peste 10 ani de carieră, trupa URMA există pentru plăcerea de a asculta şi a face muzică – muzică bună, muzică pură, autentică, creată fără compromisuri şi fără alt scop decât acela de a lăsa ceva în urmă. Aşa cum spune chiar numele trupei. De la o piesă înregistrată aproape în joacă s-a ajuns la deja trei albume lansate şi un al patrulea care urmează a fi dăruit publicului URMA cât de curând – fiecare album sunând altfel, dar fiind fiecare parte a unei poveşti.

URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul „Nomad Rhymes”, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia şi Anglia.

Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, „Anger as a Gift”, material ce s-a bucurat de contribuţia unui nou muzician, Vali Racila – Sir Blues.

Al treilea album, „Trend Off” (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei şi încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentaţii live în ţară şi în străinătate, numeroase prezenţe la festivaluri şi un public divers si loial.

În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, „Lost End Found”. Noul material discografic a fost inregistrat in studiourile ISV , avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.
Masteringul a fost realizat in Anglia de catre Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artişti precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle”.

Noul material discografic conţine 11 piese, din care putem menţiona ”Terminus”, ”All Wrong” sau “Cine Iubeşte şi Lasă”, videoclipurile acestor piese depăşind deja 1.000.000 de vizualizări pe YouTube, şi va fi oferit publicului într-un format de excepţie, construit integral sub deviza “fără compromisuri”, respectiv un album fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formaţiei, Radu Dumitrescu, care a însoţit pas cu pas muzicienii Urma pe parcursul călătoriei muzicale intitulate ”LOST END FOUND”.

Preţ bilet: 20 lei. Biletele se pot achiziţiona numai de la intrarea în club în seara evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top