Concerte Rock

Lineup final pentru festivalul Rites of the Black Mass

Prima editie a festivalului “Rites of the Black Mass” va avea loc in perioada 14 – 15 octombrie 2016, la Bucuresti, in clubul Fabrica.

            Datorita unor probleme personale irlandezii de la ZOM nu vor mai ajunge la Bucuresti in cadrul acestei editii, urmand ca locul lor sa fie luat de catre o alta trupa din Irlanda, respectiv Dread Sovereign.

            Lineup-ul final pentru aceasta editie arata dupa urmeaza:

Vineri, 14 octombrie 2016:

BÖLZER
Infernal War
Inferno
Outre
The Stone

Selvans

Dimholt

Sambata, 15 octombrie 2016:

ENTHRONED

Malthusian

Dread Sovereign

Possession

Kringa

X PUS

Def/Light

Aeternus Prophet

            Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/121204071599922

            Dread Sovereign revin in Romania dupa concertele sustinute in aceasta primavara la Bucuresti si Cluj Napoca. Trupa reprezinta cel mai nou proiect al lui Alan “Nemtheanga” Averill de la Primordial. Dupa ani de practica la chitara si la bass, Alan a decis ca alaturi de Johnny King (Malthusian/ex Altar of Plagues) la tobe si Bones (Wizards of Firetop Mountain/ZOM) la chitara sa formeze aceasta formatie.

Influentele trupei vin din aria de raw old school doom/death metal de la trupe precum Venom, Saint Vitus, Ciith Ungol si din black metal-ul anilor ’80.

In prezent Dread Sovereign lucreaza la un nou material de studio, urmand sa anunte mai multe detalii despre acesta in curand.

Biletele si abonamentele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reteaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H la urmatoarele preturi:

ABONAMENTE:

120 RON in perioada 02.06 – 14.10
130 RON – in ziua festivalului.

BILETE 1 ZI:

60 RON – in perioada 26.03.2016 – 14.10.2016
70 RON – in cele 2 seri de concerte.

Pentru aceasta editie a festivalului va exista un numar limitat de 300 bilete.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top