Concerte Rock

Les Elephants Bizzares – live Control!

Joi, 30 mai, Les Elephants Bizzares se opresc din ”Turneul Zoologic” pe scena clubului Control si anunta cu mare alai lansarea unui nou album anul acesta, cat mai curand posibil. Trompa sus!

FB event
Intrare: 15 lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin, nr.4
www.facebook.com/clubcontrol

***
Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare. Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale si de divertisment.

Trupa a devenit faimoasă gratie piesei „Hello (Says The Devil)”, lansată în 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu „The Boys”, „Have No Fear” si „Smile” care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Dupa lansarea in 2012 a single-ulului ”Nu Ma Opri”, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie. Insotita de un clip, piesa este prima încercare a elefanților de a canta in limba romana, fiind un preview al tonusului de pe urmatorul album.

Les Elephants Bizarres:
Ștefan Matei (voce), Cătălin Rădoi/ Proka (voce și chitară), Hasan Nabulsi (bass), Claudiu Știrbei (tobe) și Nicolae Cazacu/ Nae(synth).

www.leselephantsbizarres.com/
www.facebook.com/leselephantsbizarres
www.myspace.com/leselephantsbizarres
www.last.fm/music/Les+Elephants+Bizarres
Parteneri media: Radio Guerrilla Zile si NoptiJurnalul NationalBeWhereSapteSeriVICE,  Decat o RevistaSUNETETATAIAArte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica,  IQads,FeederVeioza ArteMetropotam.roInfoMusic.roMusicnights.roUrban.roBestmusic.ro,Metalhead.roMetalfan.roNo.3.rob365.ro9am.roModernism.roLiternet.ropartyhub.ro,HypeStreet.roTonight.euHipmag.roAnyplace.rotilllate.comiConcert.roNights.ro,Beatfactor.roGingergroup.roOrasulm.euhailaconcert.roRockstage.roMaximumRock ,alternativ.roelectroblog.rothebeat.romuzicabuna.rohyperliteratura.rostudentie.ro,  woobicha.roMixtopia.rosofresh.rosub25.rosubAsfalt.rocooperativaurbana.ro,  121.ro, shoppingnews.rohotcity.rokudika.roafterhours.rovinsieu.ro,evenimenteincluj.roindiescouts.roletsrock.robestial.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top