Concerte Rock

Leprous prezinta coperta albumului Coal!

Proggerii norvegieni de la Leprous sunt pe cale sa lanseze anticipatul nou album “Coal” pe 20 Mai in Europa sip e 28 in America de Nord prin InsideOutMusic.

Trupa a dezvaluit astazi pentru prima data coperta noului album, grafica fiind semnata de nimeni altul decat artistul american Jeff Jordan, care a facut si artworkul albumului precendent “Bilateral”, dar a lucrat si cu trupe precum The Mars Volta. Leprous au declarat despre noua coperta:

“Artworkul acestui album a fost greu de conceput. Ne doream ceva intunecat, melancolic, dar cu un caracter distinct. Am incercat mai multe solutii care nu se potriveau cu muzica albumului, pana sa ne decidem sa-l contactam pe Jeff Jordan din nou. Jeff ne-a oferit imediat idei minunate pe care ne-am decis sa le urmam. Artworkul pentru Coal este in opinia mea cel mai iconic de pana acum.”

In acelasi timp, Leprous tocmai au terminat de filmat un nou videoclip pentru piesa The Cloak de pe noul album si, fiind potrivit pentru tema albumului, clipul a fost filmat intr-o mina. Acesta va fi lansat in luna Mai. Trupa a declarat despre videoclip:

“Un nou videoclip Leprous e aproape gata! Am petrecut o zi foarte lunga in minele Konnerud Hill din Norvegia, captand niste imagini foarte interesante. Videoclipul, la fel ca cel pentru Restless de pe Bilateral, a fost facut de Twitchy Films(http://www.twitchyfilms.com), dar va promitem ca niciun peste sau prajitura nu au fost ranite de data asta. O atmosfera intunecata si umeda, departe in adancuri…”

Recent, Leprous a lansat primul single de pe Coal prin site-ul britanic Metal Hammer. Puteti asculta piesa la urmatorul link: www.metalhammer.co.uk/news/leprous-premiere-new-track-chronic

Leprous vor canta la mai multe festivaluri europene mari (Wacken, Hellfest, Tuska, etc.) in turneul de promovare al noului album, dar se vor opri si in Romania pentru un concert in Silver Church pe data de 21 octombrie 2013, Bucuresti, organizat de Cavalleria Events.

Facebook event: www.facebook.com/events/380227862076070
LEPROUS Line-Up:
Tor Oddmund Suhrke – chitara
Øystein Landsverk – chitara
Einar Solberg – synth/voce
Tobias Ørnes Andersen – tobe

LEPROUS online:
www.leprous.net
www.facebook.com/leprousband
www.myspace.com/leprousband
www.youtube.com/leprouschannel

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top