Concerte Rock

Leprous and guests live in Bucharest

Pentru cei care nu stiu ce ne asteapta pe 21 octombrie la Silver Church, muzica trupei Leprous nu este usor de clasificat. Variatia stilurilor prezente, de la progressive rock, jazz, pana la metal, a ridicat mult trupa in topurile de gen si pe afisele celor mai mari evenimente din Europa.
Leprous ofera o muzica speciala pentru o audienta flexibila in gusturi. Proiectul a aparut pe piata in 2001 si a generat trei albume de colectie: Aeolia (2006), Tall Poppy Syndrome (2009) si Bilateral (2011).
Comparatia stilului Leprous cu alte trupe din sfera progressive este practic imposibila, dar exista totusi o legatura cu nume precum Opeth, Arcturus, Porcupine Tree, Van der Graaf Generator sau Emperor.

Asteptam vesti interesante despre urmatorul material programat sa apara pana la data concertului de la Silver Church.

Pe scena clubului The Silver Church vor urca bucurestenii de la Taine alaturi de Leprous si Blindead pe data de 21 octombrie. Pentru a crea un eveniment excelent pentru fanii genului progresiv, Taine au acceptat invitatia de a se alatura celor doua trupe si promit publicului un show complex, in modul in care si-au obisnuit publicul.

Fiind una dintre cele mai vechi trupe de death/prog metal din Romania, TAINE a fost formata in 1993, de catre Andy Ionescu. La 20 de ani de la debut, trupa pregateste un nou album de 6 piese, compuse intr-o maniera moderna.

Line-up-ul complet al show-ului:

Leprous – Norvegia
http://www.youtube.com/watch?v=_9o2nVY8FZ0

Blindead – Polonia
https://www.youtube.com/watch?v=ekmOvpoulMM

Taine – Romania
http://taine.bandcamp.com/track/existence-2

Concertul este organizat de Cavalleria Events, iar pretul unui bilet este de 40 de Ron. In ziua concertului biletele pot fi procurate de la intrare cu pretul de 50 de Ron.

Tickets 40 Ron: http://www.metalhead.ro/bilete/concert-leprous-18681.html

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top