Concerte Rock

KUMM…sa nu spui nimanui – 11 octombrie, Bucuresti, concert KUMM

KUMM...sa nu spui nimanui
11 octombrie, ora 22:00
Bucuresti, Puzzle Cafe-Bistro & Live Events
(pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/421906024587816/)

Puzzle Cafe-Bistro & Live Events prezinta concertul KUMM - Sa nu spui nimanui - vineri, 11 octombrie! Concertul se va desfasura in cadrul noptilor “Playlist de Logout” cu Irina&Alex de la Guerrilla Logout!

Infiintata la Cluj cu 15 ani in urma, trupa Kumm este una din prezentele cele mai longevive si inventive din peisajul muzicii alternative din Romania. Kumm este o trupa in vesnica miscare dar cu elemente clar distinctive, cum ar fi atmosfera melancolic-visatoare, intrerupta pe alocuri de explozii pure de rock cu nuante de punk sau noise, care se regaseste pe toate albumele trupei. Fiecare „gig” este o intalnire unica cu un public unic intr-o atmosfera ce nu se va mai repeta niciodata – de unde si placerea de a improviza si de a „o lua razna” cateodata, care este elementul favorit al unei parti a publicului Kumm. In primavara aceasta Kumm a finalizat inregistrarile pentru cel de-al saselea album de studio si a lansat deja primul single „Sa nu spui nimanui”care poate fi vazut aici :

https://www.youtube.com/watch?v=T1vDcRWGuqQ

Componenta trupei este: Eugen Nutescu (Oigan) – voce, chitara; Iordache – saxofon, flaut; Kovacs Andras – clape, Utu Pascu – bas, John Ciurea – tobe. Invitat special : Ana Cristina Leonte – voce, vioara

Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti

liveinpuzzle.ro

facebook.com/liveinpuzzle

rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari/

 

Un eveniment promovat de LunaPR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top