Concerte Rock

Krepuskul va deschide concertul Arch Enemy de la Bucuresti

Formatia clujeana de metal experimental KREPUSKUL se pregateste pentru o aventura de zile mari. Trupa a fost aleasa in calitate de opening-act pentru concertul Arch Enemy de la Bucuresti, de pe 23 mai 2014.

Krepuskul a fost selectata de catre managementul formatiei Arch Enemy din mai multe propuneri facute de organizatorii evenimentului.

Clujenii au primit cu bucurie vestea si au trecut repede la fapte, gandind un show incendiar, plin cu surprize. Iata ce au declarat membrii trupei:

„Pentru concertul de la Bucuresti, pregatim un show cu totul si cu totul diferit fata de cum v-am obisnuit sa vedeti. Nu spunem mai mult, ca sa nu stricam surpriza!”

Krepuskul este prima formatie din Romania care a sustinut un turneu in tarile din fosta Uniune Sovietica (Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova). Mai mult, formatia clujeana a vazut toata Europa in cadrul celor 10 turnee care au purtat-o peste hotare. Unul dintre highlight-urile carierei Krepuskul este show-ul sustinut la prestigiosul festival Bloodstock Open Air (UK), unde au cantat pe aceeasi scena ca Machine Head, Behemoth, Alice Cooper si Dimmu Borgir.

De-a lungul anilor au mai cantat cu nume insemnate ca Sepultura, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain si altii

Momentan Krepuskul lucreaza la al treilea album ce va fi lansat in a doua jumatate a acestui an. Cel mai recent videoclip al grupului poate fi urmarit mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=ePkD-XB8nXg

*****

Dupa ce am anuntat oficial concertul ARCH ENEMY care va avea loc la Bucuresti pe data de 23 mai 2014, revenim cu informatii referitoare la bilete si la locatie.

Show-ul se va desfasura la Turbohalle iar cei care doresc sa isi procure bilete pot deja sa o faca.

Afla tot ce trebuie sa stii despre bilete:

78 lei
– 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei)

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
95 lei in perioada 22 aprilie-22 mai 2014

110 lei
pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

Pagina evenimentului:

*****

Pentru fanii genului melodic death-metal, ARCH ENEMY este o formatie de capatai, nu doar datorita sound-ului consistent si dur ci si datorita vocii exceptionale a solistei Angela Gossow, una dintre primele femei care a reusit sa-si insuseasca un stil de a canta considerat a fi strict masculin.

Vocalista Angela dinamiteaza acest esafodaj de prejudecati si o face cu atat de multa putere si autenticitate incat muzicienei nu i se poate contesta un strop de geniu.

Trupa a debutat in anul 1996 in Halmstad, Suedia si a fost compusa din membrii ai unor grupuri importante la momentul acela. Instrumentistii proveneau din formatii ca Armageddon, Carcass, Carnage, Mercyful Fate si Spiritual Beggars, ceea ce a facut ca presa sa numeasca rapid nou-infiintatul proiect un „supergrup”.

Arch Enemy a fost „copilul” de suflet al fratilor Amott – Christopher (chitara) si Michael (chitara, clape, bas) – „responsabili” pentru unele dintre cele mai iubite formatii suedeze. Tocmai de aceea, fanii au avut asteptari foarte mari de la noul proiect muzical, inca de la inceput.

Desi formatia a primit aprecieri, consacrarea a venit doar dupa ce formulei i s-a alaturat solista Angela Gossow in anul 2000, inlocuindu-l pe Johan Liiva.

Iata ce spune revista Metal Hammer Germany despre Arch Enemy:

„Aceasta ‘fabrica’ dura de agresivitate suedeza, imbogatita cu glasul unic al Angelei Gossow, una dintre cele mai bune vocaliste iesite de pe bancile ‘scolii’ de metal germane, va va sparge efectiv creierii in cel mai bun mod cu putinta”.

Arch Enemy a primit de-a lungul timpului recenzii stralucite si a reusit sa cucereasca si publicul din Asia – o realizare foarte mare pentru o trupa europeana. Japonezii sunt printre cei mai mari fani Arch Enemy si le pregatesc muzicienilor felurite surprize de fiecare data cand acestia poposesc in exotica tara.

Pana acum, formatia a lansat noua albume de studio si il pregateste pe cel de-al 10-lea, care va aparea in 2014. Cu aceasta ocazie – lansarea discului cu numarul zece din cariera suedezilor – muzicienii pregatesc un turneu care va poposi si la Bucuresti pe data de 23 mai 2014.

Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top