Concerte Jazz & Altele

Joi, jazz cu Nadia Trohin si Alex Man

Joi, 11 Aprilie va invitam la „April Showers „, un concert de jazz sustinut de Nadia Trohin si Alex Man.

Muzica jazz a anilor 40 – 60 care va reaminti de Duke Ellingtone, Cole Porter, George Gershwin, Horace Silver, Paul Desmond, Thelonious Monk si alti compozitori importanti ai vremii. O imbinare placuta de teme standard de jazz dar care raman la fel de frumoase de-a lungul timpului chiar daca nu sunt niciodata cantate la fel.

NADIA TROHIN s-a nascut in Chisinau, unde intre 2001 – 2004 a fost solista trupei Millenium, cu care a lansat 2 albume (“Fata sihastra”, “Crestini, Craciunul a sosit”) si alaturi de care a obtinut Premiul III la Festivalul-Concurs “Cerbul de Aur” Brasov, premiul I la Festivalul International “Slavianskyi Bazar”, Vitebsk etc.

În Bucuresti s-a stabilit in 2004 cand devine bursieră a Statului Român, studentă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, secţia Jazz, clasa maestrului Mircea Tiberian. Anul 2010 ii aduce un premiu pentru cea mai buna trupa “Nadia&Friends” la Festivalul de Jazz de la Targu Mures.

Face parte din proiectul “ La margine de Bucuresti”, proiect de muzica romaneasca interbelica si jazz, conceput de catre Mircea Tiberian si care a rezultat cu un disc aparut la SoftRecords 2011, pentru inregistrarea caruia a colaborat cu contrabasistul Chris Dahlgren si percutionistul Maurice de Martin.

Muzicienii de jazz alaturi de care a mai cantat: Cristian Soleanu, John Betch, Olah Peter, Gyorgy Jeszenszky, George Natzis, Catalin Razvan, Pedro Negrescu, Michael Acker.

bilet 15 ron
ora 20:30

Va asteptam cu usa deschisa!
contact@papalasoni.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top