Concerte Rock

Joe Satriani lansează un nou album: ”Unstoppable Momentum”

Bucuresti, 4 martie 2013 – Joe Satriani anunță un nou album marca Unstoppable Momentum Records cu Mike Keneally, Chris Chaney, Vinnie Colaiuta și Joe Bosso. ”Unstoppable Momentum” va fi lansat probabil pe 7 mai. În aceeași lună, pe data de 20 mai, superstarul este așteptat la Sala Palatului din Capitală, pentru primul său show din România. O nouă categorie de bilete la spectacol este epuizată: pe lângă locurile VIP, ocupate integral în primele trei zile de la punerea în vânzare a evenimentului, biletele din categoria A, la prețul de 200 de lei, sunt de asemeanea vândute în totalitate. Sectoarele B, C, D, E sunt aproape pline, cu câteva locuri rămase disponibile. Un concert organizat de Events. 

S-ar putea spune că Joe Satriani este cel mai muncitor chitarist din branșă. Superstarul, care anul trecut a avut turnee în America de Sud, Europa și Australia, cu din ce în ce mai popularul său show G3, a anunțat cel de-al 14-lea album. ”Unstoppable Momentum” urmează să fie lansat pe 7 mai prin marca Epic Records. Albumul a fost co-produs de Satriani și de către faimosul producător Mike Fraser de la Skywalker Studios din Bay Area.

”Acum, că asteroidul ne-a ocolit simt că este timpul să rup tăcerea și să vă anunț ce am făcut în ultimele  luni” spune Joe Satriani. ”După reîntoarcerea acasă din ultimele și incredibilele turnee G3, am început să scriu  pentru o înregistrare solo. Au urmat două luni pline care au dus la o grămadă de muzică nouă pe care urmează să o înregistrez cu mult entuziasm. Cu 16 melodii selectate pentru proiect, foarte diferite, cu influențe muzicale variate, am realizat că trebuie să adun o noua trupă. Ideea era să ridic nivelul de energie din sesiunile de înregistrare și să permit fiecărui individ să se exprime. I-am adus în Skywalker Sound pe Mike Keneally la clape, Chris Chaney la bas și pe Vinnie Colaiuta la tobe. Chimia dintre acești minunați interpreți a fost fantastică, și am finalizat toate piesele cu performanțe uimitoare din partea tuturor. De Ziua Îndrăgostiților am terminat în cele din urmă, am revăzut piesele cu Mike Fraser și am trecut cu entuziasm la următorii pași. Albumul este acum este la Vancouver, în studioul de mixaj. Nu sunt sigur cât de multe piese vor ajunge în produsul final, mai am mult de lucru la acest capitol. Ne pregătim să aducem muzica cea nouă în turneu incepând cu mijlocul lunii mai și continuând cu ce a mai rămas din 2013. Trupa mea de turneu va fi compusă din Mike Keneally la clape și chitară, Bryan Beller la bas și Marco Minnemann la tobe. Sunt atât de încântat că vom cânta împreună! Ne vedem în turneu…” mai adaugă  Satriani.

Joe Satriani şi-a câştigat prestigiul internaţional după lansarea albumului ”Surfing with the Alien” în 1987. Chitaristul ajunge în România după 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy şi numeroase alte trofee. Şi-a început aventura alături de chitară prin a preda acest instrument, şi i-a avut ca elevi, printre alţii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows). ”JOE SATRIANI EUROPE TOUR 2013” începe pe 18 mai la Istanbul, continuă cu Bucureştiul, şi include multe alte capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles, Berlin, Viena sau Ljubljana. În total, 45 de reprezentaţii  în cluburi şi săli de concerte din întreaga Europă.

Pe 20 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la preţurile de 160 lei, 130 lei şi 100 de lei, în functie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cartureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Un eveniment recomandat de ROCK FM şi suţinut de Prima TV. Parteneri media: Digi 24, The Money Channel, Şapte Seri, Adevărul, Dilema Veche, OK!, Sunete, Cocor Media Channel, The Light Cinema, 220.ro, Iconcert.ro, InfoMusic.ro, Port.ro, Ziare.com, BestMusic.ro, Metalhead.ro, Maximumrock.ro. Parteneri: Comunicatedepresa.ro, Rol.ro, MediaImage, MediaIQ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top