Concerte Rock

Jack White (White Stripes) anunță numele noului claviaturist

Jack White s-a dovedit încă o dată a fi un artist complet, care își respectă în primul rând publicul. După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, Jack White refuză să facă orice fel de compromis care ar putea să diminueze experiența live a show-urilor sale prin folosirea înregistrărilor.

Într-un timp extraordinar de scurt, artistul reușește să își continuie turneul alături de Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evoluția sa alături de trupe mari precum Queens of the Stone Age, nominalizați de trei ori la Premiile Grammy pentru Best Hard Rock Performance, Best Rock Performance și Best Rock Album.

De altfel, nu este nici prima oară când Jack colaborează cu Fertita, care a făcut, cu câțiva ani în urmă, parte din supergrupul fondat de Jack White și Brendan Benson numit The Ranconteurs.

Fanii care încă nu și-au achiziționat bilete pentru show-ul Jack White din România de pe pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul rețelei Eventim sau online pe www.eventim.ro.

Evenimentul Jack White în România este organizat de Phoenix Entertainment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top