Concerte Rock

Infected Rain, Monarchy, Akral Necrosis si Todo in recital la POSADA ROCK 2012

Noi nume completeaza lista trupelor care vor evolua in recital, la POSADA ROCK 2012:

Infected Rain (Republica Moldova) imbina intr-o maniera originala voce feminina cu  rifurile viguroase si elementele de muzica electronica. Trupa s-a format in 2008, a lansat doua EP-uri, iar in 2011 a scos pe piata primul full length, „Asylum”. Componenta actuala a trupei este: Lena – voce, Vidick – chitara, Will – Bass, Gray – chitara, Eugene – tobe

http://www.youtube.com/watch?v=W-9bMm9fBl8

Monarchy, a carei istorie a inceput in 2009, abordeaza un progressive metal cu influente heavy, hard, thrash si chiar power metal. Trupa se bucura de o apreciere originala din partea presei de specialitate, stilul sau fiind adesea denumit „energy metal”. In luna mai a acestui an Monarchy a lansat albumul de debut, „Feeding The Beast”. Pe scena de la Posada trupa va urca in componenta: Dragos Cretu – vocal, Iulian Rob – chitara, Cornel Stefan – claviaturi, Marian Leusteanu –  bass, Herman “Hertz” Heidel – tobe.

Akral Necrosis, activeaza cu succes pe segmentul black cu influente thrash si death, inca din 2006. In luna aprilie trupa a lansat primul album din cariera, “Pandemic Dominion”. Palmaresul Akral Necrosis mai include EP-ul “Outcast Litanies” si aparitii alaturi de nume precum Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Negura Bunget. In prezent Akral Necrosis inseamna: Octav – voce, Victor – chitara, Mihai – chitara, Misu – bass, Alex – tobe.

http://www.youtube.com/watch?v=42a6zE6qmTo

Todo (Republica Moldova) a luat fiinta in 2008, an in care a si câstigat finala GBOB de peste Prut. Trupa aduce in fata publicului sonoritati post hardcore/electronic, a lansat doua EP-uri, iar in 2010 a ajuns in magazine primul album, numit chiar „Todo”. Pe scena de la Posada rock formatia vine in urmatoarea formula: Maxim Iftodii – voce, Radu Lepadatu – chitara, voce, Traian Ropot – bass,Vocals, Vlad Cevan – tobe.

Alte trupe deja confirmate in recital la Posada Rock 2012 sunt: Celelalte Cuvinte (RO) , Abigail (RO) si Ava Inferi (Portugalia).

Editia din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, in perioada 7 – 9 septembrie. Un spatiu destinat camparii va fi amenajat in imediata vecinatate a zonei ce gazduieste festivalul. Camparea va fi gratuita, pentru detinatorii de bilet sau abonament.

Biletele se gasesc in magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de langa Mc Donald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo si BLT . Pretul unui bilet de o zi va fi de 20 lei, iar un abonament valabil pentru toate cele 3 zile de festival va costa 40 lei. Achizitia se poate face si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

 

Festivalul Posada este organizat de Primaria Municipiului Câmpulung, in parteneriat cu Asociația Ost Cultural Events si Cavalleria Events.
Festivalul Posada a debutat in 1986 si se desfasura anual, timp de 3 zile in septembrie, la Teatrul de Vara al Casei de cultura „Tudor Musatescu” din Câmpulung. A fost apreciat apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock underground din Romania“ (Dictionarul Rock Pop Folk – Humanitas, Bucuresti, Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, 1999)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top