Festivaluri

Inca doua trupe romanesti confirmate la B’ESTFEST Summer Camp: Subcarpati si Electric Fence!

Seria confirmarilor pentru B’ESTFEST Summer Camp continua cu doua noi nume autohtone: Subcarpati si Electric Fence! Acestea se vor alatura artistilor din line-up-ul editiei 2013, urmand a urca pe scenele festivalului pe 6, respectiv 7 iulie. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Tunari.

Subcarpati –  http://www.youtube.com/watch?v=4xu1tkect4I

Subcarpati este un manifest cultural contemporan, concentrat in jurul infiltrarii folclorului local in diverse genuri muzicale din underground. Proiectul a fost lansat pe 1 decembrie 2010 si mizeaza pe un amestec de muzica traditionala romaneasca cu ritmuri de dub, breaks si hip-hop, turntablism si proiectii video. Cand A Fost La ’89 este prima piesa din activitatea Subcarpati, care numara pana acum doua albume (Sucarpati – 2010, Underground Folclor – 2012) si doua compilatii (Culese Din Cartier vol.1 –  2011, Culese Din Cartier prezinta: Argatu – 2012), lansate si distribuite gratuit. Din proiectul Subcarpati fac parte Bean MC, Vali Umbra, DJ Power Pe Vinil, VJ Andri, iar printre artistii cu care acestia au colaborat se numara Georgiana Manaila, AFO, Gnom, Mara, Brio, Chimie, Unda Comuna si DJ Limun. Subcarpati va concerta in a doua zi a festivalului, trupa aflandu-se pentru a doua oara pe scenele B’ESTFEST Summer Camp, concertul de anul trecut fiind un adevarat succes.

Electric Fencehttp://www.youtube.com/watch?v=4cJh4e_vzSM
Electric Fence este una dintre trupele indie-alternative autohtone ce s-a remarcat printr-un sound original si actual, o fuziune de muzica rock cu elemente de alternative, sonoritati electro si influente etnice. Impletirea dintre virtuozitate si energie debordanta, setlist-ul inspirat si, nu in ultimul rand, calitatile de exceptie ale solistei si ale instrumentistilor au contribuit la crearea unui melanj surprinzator, tot mai apreciat de publicul roman..si nu numai! Electric Fence a devenit la scurt timp dupa formare unul dintre numele importante ale scenei indie romanesti, piese ca Ready, Steady, Go!, Wrong sau (I Don’t Wanna) Think Twice (ajunse hit-uri la radiourile alternative locale) urmand a fi incluse pe albumul Music from the Wardrobe ce se va lansa in toamna. Anul acesta, membrii Electric Fence vor concerta live in cadrul B’ESTFEST Summer Camp in cea de-a treia zi a festivalului.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.

Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul de Youtube: BestfestTV.

Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top