Concerte Rock

In premiera in Romania. Concert BRUJERIA!

Sub semnul Mighty Owl Apocalypse 2012, Brujeria vor concerta pe 20 decembrie in clubul Silver Church din Bucuresti, show-ul urmand a se incheia in primele momente ale zilei de 21 decembrie, data fatala pentru omenire.
Alaturi de Brujeria vor urca pe scena Domination (supergrup cu membri din Negura Bunget si Vita De Vie), Total Riot (tribal metal, Grecia) si Rock N Ghena (hardcore/Mangalia).
Ce poti spune despre Brujeria? S au mai bine zis, ce stim despre acesti muzicieni mascati din sudul Mexicului? Numele Brujeria provine din magia neagra folosita de traficantii de droguri mexiani pentru a inspira frica in randul comunitatiilor religioase.
Se spune ca acesti traficanti satanici, criminali au decis sa formeze Brujerismo, propriul brand ‘machete metal’, original si brutal.
In septembrie 1990 a fost lansat un 7 nch bizar sub egida unei case de discuri independente si total necunoscute ce a ajuns pe rafturile din S.U.A. Toate piesele erau cantate in limba spaniola iar muzica era catalogata drept cea mai extrema de pana atunci. Nu a durat mult pana cand distribuitorii au inceput sa primeasca comenzi din partea unor indivizi care transporatu albumele direct in Mexic sau in alte tari din America Latina.
Roadrunner Records a decis sa lanseze albumele Matando Gueros in 1993 si Rasa Odiata in 1995, iar de atunci Brujeria a devenit reprezentantul scenei underground latine. Nu a durat mult pana cand numele Brujeria s-a raspandit international. Traficanti de droguri, lideri de gherila erau deseori vazuti purtand tricouri cu Brujeria. Formatia a devenit atat de cunoscuta incat a ajuns pe primul loc in topul Radioactiva, cel mai popular si comercial post de radio in Mexic.
Bujeria se bucura de notorietate internationala desi au refuzat deseori sa concerteze live, sa foloseasca nume reala, sa ofere interviuri sau sa pozeze fara masti.
In Brujeria au activat de-a lungul anilor membri din Fear Factory, Napalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir si chiar Faith No More.
La Bucuresti formatia va ajunge in formula clasica alaturi de legendarul Jeff Walker (Carcass), Daniel Erlandsson (Arch Enemy) si Shane Embury (Napalm Death). Identitatea celorlalti membri din trupa ramane un mister.
Biletele au fost deja puse in vanzare si se gasesc la urmatoarele preturi:
– 40 lei (pana pe 1 noiembrie)
– 50 lei (pana pe 20 decembrie)
– 65 lei (la intrarea in club)

Punctele de distributie sunt:
Bucuresti – Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s, Magazinele Flancol, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1.
In toata tara: Biletele se gasesc in reteaua nationala de magazine Flanco si librariile Mihai Eminescu.
Cei ce doresc sa comande online o pot face in continuare pe rezervariclub.ro. Platesti online cu cardul unul sau mai multe bilete, primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului alaturi de prietenii tai.
Pe 20 decembrie, inainte de sfarsitul lumii, Brujeria salveaza Romania!
Mighty Owl Productions este agentia de booking care a adus in premiera in Romania nume precum Parkway Drive, Suicide Silence, Malevolent Creation, Decapitated, Origin sau Psycroptic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top