Noutati

Hteththemeth – turneu 2017

Hteththemeth anunță ultima parte a turneului de promovare a albumului Best Worst Case Scenario, lansat în urmă cu un an. Trupa care a reprezentat cu succes România la Finala Mondiala Global Battle of the Bands si la Wacken Metal Battle în 2016 se apropie de finalul turneului cu cinci noi concerte, patru dintre acestea în orașe în care povestea Hteththemeth ajunge pentru prima oară.

17 martie – Târgoviște, Karma Rock House – alături de False Reality

18 martie – Constanța, Rock Halle – alături de False Reality

25 martie – Baia Mare, Shadows Rock Bar – invitați: Ethernus

28 aprilie – Botoșani, Chrome Bar

29 aprilie – Suceava, 31 Motor’s Pub

 

Albumul Best Worst Case Scenario, descris ca fiind „coloana sonoră a unui film imaginar” sau „scenariul unei vieţi pline de visare”, va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica „neumană” cu elemente teatrale unice. Cu sonorităţi care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde şi progressive, la elemente ambientale şi gothic, până la blues şi bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic şi reuşeşte de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

 

 

Hteththemeth este câştigătoarea GBOB Romania 2015 şi s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondială Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai 2016.

 

De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de muzică rock şi metal din lume, Wacken Open Air.

 

Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top