Concerte Jazz & Altele

Hiromi (Solo) in concert la Sala Radio!

Jazz Night Out !

Twin Arts cu sprijinul Ambasadei Japoniei la Bucureşti prezintă:
Hiromi (Solo) în concert la Sala Radio pe 25 Martie 2014!

După concertul Sold Out din 2012 alături de Simon Phillips şi Anthony Jackson, pianista japoneză Hiromi revine pe scena Sălii Radio, de data aceasta pentru un extraordinar recital de pian solo din seria Jazz Night Out.

Jazz Night Out este o platformă de evenimente şi socializare al cărei scop este promovarea concertelor de jazz şi blues, organizarea de workshopuri, audiţii şi întâlniri cu artişti străini si români.

Născută în Japonia la Shizuoka în 1979, Hiromi cânta la pian încă de la vârsta de 6 ani. Timp de un an a fost studentă la Yamaha School of Music din Japonia.

La vârsta de 14 ani cânta în fosta Cehoslovacie cu Orchestra Naţională din Praga, trei ani mai târziu regăsindu-se pe aceeaşi scenă cu Chick Corea, improvizând alături de celebrul pianist în ovaţiile publicului japonez.

În 1999 se mută în Statele Unite şi îşi definitivează studiile la Berklee College of Music din Boston, perioadă în care a avut şansa să cânte cu Oscar Peterson şi Ahmad Jamal, mentorul său.

Hiromi a debutat pe piaţa muzicală în 2003 cu albumul Another Mind, vândut în peste 100.000 de unităţi şi premiat cu Jazz Album of the Year în Japonia. Discografiei sale i s-au adăugat de atunci încă şapte albume de studio, primite extrem de bine de către critici şi public.

Nelipsită de pe scenele marilor festivaluri de jazz, pianista japoneză concertează în diferite formule alături de instrumentişti de marcă precum Stanley Clarke, Simon Phillips, Anthony Jackson, David Fiuczynski şi mulţi alţii.

Virtuozitatea şi efervescenta creativă, bucuria de a experimenta dar şi carisma incontestabilă au impus-o printre primii pianişti/compozitori de jazz contemporan, premiile primite confirmând acest statut.

Enumerând influenţele sale muzicale, Hiromi îi menţionează pe Dream Theater, Bach, Franz Liszt, Oscar Peterson, Ahmad Jamal sau King Crimson.

Expresie a unui spirit liber şi exuberant, compoziţiile pianistei japoneze amintesc de post bop, muzica clasică, jazz sau rock progresiv, toate purtând amprenta puternicei sale personalităţi.

La Bucureşti, Hiromi va fi prezentă pentru un rar recital de pian solo ce va dura 90 de minute şi va include atât compoziţii originale, cât şi surprize pe care pianista adoră să le facă fanilor săi.

Concertul Hiromi (Solo) va avea loc pe 25 Martie 2014, ora 20:00 la Sala Radio.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

BILETE
Biletele pentru acest eveniment costă 60, 100, 120 de lei doar până la data de 23 Septembrie 2013 şi 75, 115, 135 de lei (după această perioadă), în funcţie de categorie şi vor putea fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro

Concurs
Primele 100 de bilete cumpărate participă la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Hiromi. Trimiteţi codul de bare de pe bilet însoţit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect: meet & greet Hiromi).

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe paginile de Facebook Twin Arts şi Eventim.

http://www.youtube.com/watch?v=e1FCKaep2R0
www.twinarts.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top