Festivaluri

Heaven Shall Burn la Rockstadt Extreme Fest 2020

Heaven Shall Burn, maestri ai metalelor extreme germane, vor urca pe scena Rockstadt Extreme Fest 2020, care va avea loc intre 30 iulie – 02 august, pe terenul de biatlon la poalele Cetatii Rasnov.

Povestea Heaven Shall Burn, nume de referinta care influenteaza scena extreme metal internationala de 24 de ani, a fost inceputa de chitaristul Maik Weichert si de Matthias Voigt (tobe), in 1996, sub numele de Consense. Un nume bun de inceput, tinand cont ca proiectul a aparut din pasiunea comuna a unor tineri pentru metal, hardcore si punk si din dorinta de a da voce opiniilor comune, atat la nivel politic, cat si la nivelul criticii sociale.

Numele formatiei a fost schimbat apoi, Heaven Shall Burn fiind luat dupa cel al unui cunoscut album al celor de la Marduk („Heaven Shall Burn… When We Are Gathered”), iar energia exploziva, virulenta compozitiilor si a mesajelor transmise le-a adus, imediat dupa lansarea primelor doua albume, un loc pe scena unor cunoscute festivaluri, precum Party.San, With Full Force sau Wacken Open Air Festival, turnee prin Europa.

2004 a venit si cu un proiect de caritate, Heaven Shall Burn lansand un split single alaturi de Napalm Death si The Haunted, „Tsunami Benefit”, vandut intr-o editie limitata de 1.000 de copii pentru a strange fonduri pentru victimele tsunamiului din Oceanul Indian.

Din album in album si din turneu in turneu, Heaven Shall Burn au contribuit de-a lungul carierei cu nu mai putin de 13 materiale la mostenirea muzicala internationala, cel mai recent, un dublu disc intitulat „Of Truth and Sacrifice”, fiind programat pentru luna martie a acestui an. Fiind gandit sub forma a doua jumatati care se completeaza (prima parte, „Of Truth”, partea a doua, „Of Sacrifice”), albumul este rezultatul unei calatorii de patru ani in care trupa s-a retras din rutina standard de compunere a noilor materiale pentru a-si regasi virulenta, forta, sperantele si lucrurile in care membrii formatiei cred si a le materializa in 19 piese care vor fascina audienta de-a lungul unei aventuri de 97 de minute, intense, profunde si pline de insight-uri.

Heaven Shall Burn (DE) completeaza seria confirmarilor la Rockstadt Extreme Fest 2020, care include deja nume precum: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Phil Anselmo & The Illegals (SUA), Municipal Waste (SUA), Unearth (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), October Tide (SE), IN THE WOODS… (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE), Katla. (IS), UADA (SUA), Psykup (FR), The Rumpled (IT), Tableau Mort (UK), Baest (DK) sau Darvaza (IT).

 

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top