Concerte Rock

Hatebreed (USA), Cruel Hand (USA), Avatar si Psychogod (Romania) la Ageless Club & Pub,

Hatebreed (USA) revin in Romania pentru un nou concert, ce va avea loc duminica, 15 iulie, la  Ageless Club & Pub.  Alaturi de Hatebreed, pe scena va urca trupa Cruel Hand (USA).

Avatar si Psychogod (Romania) sunt trupele care intregesc line-up-ul concertului.

Formatia Hatebreed concerteaza pentru a doua oara in Romania, insa pentru prima data din pozitia de headliner. Concertul sustinut in vara anului 2011 pe scena de la Rock The City a fost primit foarte bine de publicul din Romania, trupa dorind sa revina cu un show complet.

Hatebreed este in prezent una din cele mai importante trupe de hardcore din lume avand la activ 6 albume discografice si aparitii la cele mai importante festivaluri din lume: Nova Rock, Hellfest, Wacken, Bloodstock etc

 Line – up:

Jamey Jasta – voce
Wayne Lozinak –  chitara
Frank Novinec – chitara
Chris Beattie – bass
Matt Byrne – tobe

 

Formatia Cruel Hand (USA) a fost formata in anul 2006, in orasul Maine. Trupa are la active 3 albume, de a lungul anilor acestia concertand alaturi de trupe precum: Terror, Death Before Dishonor etc. Al treilea album al trupei, “Lock & Key” , lansat in anul
2010 a fost primit foarte bine de presa de specialitate din intreaga. Cruel Hand sunt influentati de trupe precum: Cro-Mags, Madball, Suicidal Tendencies, Obituary etc.
Trupa vor concerta pentru prima data la Bucuresti, in deschiderea celor de la Hatebreed

 Line – up:

Chris Linkovich –  voce
Nate – chitara
Cam Foley – chitara
Jeremy – tobe
Seger – bass

 

AVATAR este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se permanent ca indentitate. „The Alchemist”, primul album semnat Avatar, lansat in 2000, a devenit una dintre productiile de referinta ale metalului romanesc. Trupa a sustinut de-a lungul carierei nenumarate concerte alaturi de nume precum Slayer, Megadeth, Sepultura, Samael, Rotting Christ sau Crematory, in Romania, Behemoth, Pungent Stench, Onkel Tom sau Soul Demise in afara tarii.

In 2010, Avatar au lansat, sub egida Metalfan Romania, albumul „Subjects of the Same Suffering”, un rezultat al colaborarii cu unul dintre cei mai cunoscuti sunetisti ai scenei metal mondiale, Tue Madsen, precum si cu Costin Chioreanu, artistul vizual din ce in ce mai vizibil pe plan european.

PSYCHOGOD s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank(chitara) si Cristina (voce) s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.

In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” filmat in

Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica

Furnaze. Dupa cateva modificari de formula, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal, thrash metal. Trupa lucreaza la primul material discografic, preconizat sa apara in cursul anului 2012.

 

Biletele se pot achizitiona din reteaua Myticket.ro la pretul de 60 RON (inclusiv in seara concertului).

Pentru acest eveniment numarul de bilete este limitat la 300.

 

Linkuri utile:

HATEBREED:

http://www.hatebreed.com

http://www.facebook.com/hatebreed

CRUEL HAND:

http://www.facebook.com/Cruelhand

http://www.twitter.com/cruelhand

AVATAR

http://www.myspace.com/avataromania

PSYCHOGOD

http://www.psychogod.ro

http://www.facebook.com/PSYCHOGOD

 
Ageless Club & Pub, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club). Mijloace de transport: tramvai 1, autobuzele 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

 

Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro.

 

Site: www.ageless.ro. FB: Ageless Club.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top