Concerte Jazz & Altele

HADDAWAY concerteaza la Bucuresti pe 20 noiembrie

Vino să asculţi live hiturile “What Is Love” şi “Life”!

HADDAWAY concertează la Bucureşti pe 20 noiembrie

Ai descoperit “What Is Love” alături de HADDAWAY, şi ai dansat frenetic pe celebrul refren? Atunci pregăteşte-te să retrăieşti efervescenţa anilor “90, în cadrul concertului exploziv pe care celebrul artist îl va susţine la Bucureşti, pe 20 noiembrie la Cinema Patria. Spectacolul va începe la ora 20.00

HADDAWAY cucereşte publicul printr-un show plin de vigoare şi energie, iar secretul succesului său e completat de amestecul fermecător de compoziţii dance cu balade sofisticate, şi de dexteritate vocală şi muzicală ce îi asigură un loc în galeria de onoare a genului.

HADDAWAY a spart topurile din întreaga lume cu hitul What Is Love, lansat în 1993. În decursul primului an de la lansare, singleul s-a  vândut în 900.000 de exemplare în Germania şi 400.000 de exemplare în Marea Britanie. Până la finalul anului piesa a înregistrat vânzări de 2,6 milioane de unităţi, la nivel mondial. Pentru Haddaway seria de succese a continuat cu “Life,” “I Miss You” şi “Rock My Heart”, melodii ce au incins ringurile de dans de pe toate continentele. Faptul că HADDAWAY a reprezentat un fenomen pe piaţa pop-dance de la mijlocul anilor “90 este dovedit şi vânzările colosale ale primul album full length al artistului. “The Album”   a primit distincţia discul de platină pentru vânzările din Germania şi Discul de aur pentru vânzările din Anglia şi Franţa.

HADDAWAY continuă să fie prezent în topurile europen, cel mai recent album al său  “The Drive” fiind foarte bine primit de public. Iar nu în ultimul rand, artistul este apreciat şi iubit de public pentru calităţile ce îl fac un adevărat showman.

Pentru concertul ce va avea loc pe 20 noiembrie la Cinema Patria se pun în vânzare 4 categorii de bilete:

Categoria VIP (poză & întâlnire cu artistul)  – 250 lei

Categoria 1 – 200 lei

Categoria 2 – 150 lei

Categoria 3 – 100 lei

 

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.rowww.bilete.ro şi www.myticket.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top