Concerte Rock

GOODBYE TO GRAVITY & DREAM DEALERS

Goodbye To Gravity

http://www.facebook.com/goodbyetogravity

Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal THUNDERSTORM (care au cantat in deschiderea multor nume “cu greutate” precum JUDAS PRIEST, MANOWAR, HELLOWEEN, RAGE, EVERGREY etc) si castigatorul editiei 2008 a concursului TV „Megastar”, Andrei Galut. Printre multe aparitii la festurile importante din tara precum B’estfest si Romanian Rock Meeting, Goobdye To Gravity au fost selectati din peste 2000 de trupe pentru participarea la New Blood Award, concurs pentru trupe tinere desfasurat la Summer Breeze Open Air 2012 in Germania.

Dream Dealers

http://www.dreamdealers.ro/

https://www.facebook.com/dreamdealers

WARNING! Nu folosim cel mai scump echipament disponibil, avem mai mult talent decat atitudine si nevestele noastre nu poarta parul permanent. In principiu spargem boxele cu hit-uri rock dar spre deosebire de alte trupe de cover-uri suntem constienti ca asta indica doar un anumit prag al talentului pe care-l manevram in timpul liber, intre doua proiecte, programe, pacienti sau orice altceva e necesar pentru a cumpara timp liber!

Dupa o zi grea de munca, imagineaza-ti ca esti intr-un pub misto, un pic ametit dupa cateva beri… Cam ce-ai vrea sa asculti… U2?… Metallica?… Guns and Roses?…AC/DC?… KOL?… Dream Dealers are ce-ti trebuie!

Dream Dealers va oferi intotdeauna prin muzica o alternativa sanatoasa la orice altceva!… in afara de sex…

Suport trupe: 15 Lei. (un draft bere inclus)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top