Concerte Rock

GOJIRA – 4 iulie, in Arenele Romane

Probabil cea mai cunoscuta trupa de metal franceza, GOJIRA, canta in premiera la Bucuresti, pe 4 iulie, la Arenele Romane, in cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival! Biletele se pun in vanzare vineri, pe 3 martie la ora 10:00.

 

Cu aceasta ocazie, METALHEAD ofera fanilor si niste pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie – Sepultura, Behemoth si multi altii), Evanescence (29 iunie) si Gojira (4 iulie). Pachetele se gasesc pe iabilet.ro alaturi de biletele earlybird pentru showul Gojira.

Nominalizati de cateva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, „Magma”, francezii vin in Romania pentru a oferi fanilor piesele care i-au facut celebri de pe toate cele 6 albume din cariera trupei.

Combinand technical death metalul cu progressive metal, groove metal si thrash metal, Gojira au fost influentati de nume sonore precum Slayer, Sepultura, Death, Meshuggah, Tool, Pantera, Neurosis sau Metallica.

Cel mai recent album al trupei, „Magma”, a fost lansat in iunie anul trecut prin Roadrunner Records si a fost aclamat la nivel mondial. Dupa nominalizarea la doua premii Grammy in 2016 si etichetarea lui „Magma” de catre Rolling Stone drept cel mai asteptat album al anului trecut, francezii sosesc la Bucuresti in cadrul unui show mult asteptat de fani.

Biletele se pun in vanzare vineri, pe 3 martie si se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 2000 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
– Earlybird pana pe 2 aprilie: 75 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle in fata scenei
– Presale pana pe 4 iulie: 90 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle
– La intrare: 100 de lei Acces General si 150 de lei Golden Circle

De asemenea, tot pana pe 2 aprilie, gasiti in vanzare urmatoarele pachete Acces General:
– Metalhead Meeting + Evanescence + Gojira = 365 de lei (reducere 50 de lei)
– Metalhead Meeting + Gojira = 210 lei (reducere 35 de lei)

Gojira la Arenele Romane este un eveniment marca METALHEAD.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top