Noutati

Gary Holt (Exodus) in premiera in Romania in cadrul concertului Slayer!

Trupa de thrash metal Slayer a anuntat recent ca Gary Holt, chitaristul Exodus, o va insoti anul acesta pe toata perioada turneului mondial, inclusiv la Bucuresti. Vestea aduce cu sine o noua premiera pentru publicul autohton, aceasta fiind totodata si prima vizita a lui Gary Holt in Romania. Prezentat de Ciuc Premium, concertul Slayer va avea loc pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Gary Holt este unul dintre membrii initiali ai trupei Exodus, alaturi de Kirk Hammet de la Metallica si tobosarul Tom Hunting, fiind singurul membru al trupei care a ramas in componenta acesteia de-a lungul celor peste 30 de ani de existenta pe scena muzicala de thrash metal. Celebrul chitarist a fost invitat de membrii trupei Slayer sa-i insoteasca in noul turneu, inclusiv la evenimentul de la Arenele Romane, tinandu-i temporar locul lui Jeff Hanneman, care in prezent se recupereaza dupa o operatie la bratul drept. Concertul Slayer din 4 iunie reprezinta cel de-al doilea eveniment de warm-up pentru B’ESTFEST Summer Camp 2012, care incepand cu editia din acest an va aduce in plus fanilor muzicii rock o scena dedicata exclusiv acestui gen muzical.

Biletele pentru concertul Slayer mai sunt disponibile si astazi pe www.myticket.ro, urmand ca toata saptamana sa poata fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, la cele doua categorii de pret: 80 lei pentru acces general si 120 lei pentru Golden Circle. In ziua concertului, acestea vor fi disponibile si la intrarea in Arenele Romane, la aceleasi preturi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top