Concerte Rock

Gama completa de mancaruri si optiuni vegetariene/vegane la Rockstadt Extreme Fest 2015

Alegerea furnizorului de catering pentru editia din acest an este puternic motivata de dorintele si sugestiile publicului, fapt pentru care la Rockstadt Extreme Fest 2015 vom avea ca invitat un brand cu traditie si mai ales experienta in ce priveste festivaluri sau evenimente cu un numar mare de oameni.

Partea de catering va fi asigurata de Regele Ciolanului, simbol al gustului Transilvaniei, oferind produse mereu proaspete si dupa retete 100% traditionale, fara aditivi artificiali. Prezent la evenimente cu renume din Romania, Regele Ciolanului este deja un brand cunoscut si recunoscut, apreciat si totodata laudat de toti cei care i-au trecut pragul.

Nu fiti insa inselati de nume, pentru ca la Rockstadt Extreme Fest vom avea atat produse din carnuri cat si mancaruri vegetariene si vegane, in speranta ca vom reusi sa satisfacem toate cerintele publicului.

Pe langa o gama variata cu mancaruri de tot soiul – si cu siguranta cea mai variata de pana acum – vom pune la dispozitie si un meniu special pentru cei ce vor dori sa serveasca micul dejun la locatie, in zona de camping, acolo unde va exista si un stand special cu bere si apa la sticle mari si la acelasi pret pe care il regasiti in magazinele alimentare.

Va incurajam sa vizitati pagina oficiala de Facebook Regele Ciolanului:https://www.facebook.com/regeleciolanului

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt disponibile atat in reteaua nationala cat si distributie internationala.

  • eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos
  • easytickets.ro – sistem de print at home, disponibil in Romania
  • ticketino.com– sistem de print at home, retea internationala (https://www.ticketino.com/Default.aspx?id=28&eventid=38318&lang=en)

https://www.facebook.com/regeleciolanului

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top