Festivaluri internationale

Festivalului Carpathian Alliance din Ukraina

Cavalleria Events va prezinta noua editie a festivalului Carpathian Alliance din Ucraina, organizata de prietenii si partenerii nostri de la Global Promotion Agency.

Carpathian Alliance revine si in 2014 cu editia numarul 3 pe 25, 26 si 27 iulie. Festivalul ucrainean dedicat scenei black metal reuseste sa ofere publicului din nou un line-up de exceptie, in ciuda problemelor traversate de tara in 2014. Printre headlineri se numara titluri importante precum Anaal Nathrakh, Behemoth, Belphegor, Borknagar, Taake, Watain si multi altii.

“Ideea organizarii unui festival important pe aria de metal extrem pe dealurile muntilor Carpati a luat nastere de mult timp, dar abia in 2011 am reusit sa demaram discutiile pentru implementarea evenimentului. Momentan, festivalul nostru a imbratisat genuri precum FOLK/PAGAN/VIKING/BLACK METAL si stiluri similare si nu are loc intr-o padure sau o vale, ci pe cel mai frumos munte din Carpatii Ucrainei numit “Varful Inalt”, la o inaltime de peste 1000m peste nivelul marii, alaturi de o padure primitiva, ceata si nori grei.

CARPATHIAN ALLIANCE METAL FESTIVAL este un festival international situate pe teritoriul centrului turistic Zakhar Berkut in satul Volosyanka, la 6 km de satul Slavske (un ski resort ucrainean foarte cunoscut), unde se gaseste cea mai lunga linie de telescaun din Carpati (2800 m) alaturi de o multime de hoteluri si pensiuni pentru toate gusturile si pentru orice buget. Cu ajutorul telescaunului, vizitatorii pot ajunge direct in zona festivalului din varful muntelui, unde o multime de trupe europene importante vor concerta pentru publicul Carpathian Alliance.

Aveti ocazia sa va bucurati de aerul curat de munte si de sursele de apa, departe de haosul cotidian al orasului, sa va aruncati intr-o lume a muzicii si a muntilor, unde eternitatea domneste…” Detalii complete (pretul biletelor, transport etc.)despre festival pot fi gasite la urmatoarele link-uri oficiale:

http://gp-agency.com.ua/

http://www.facebook.com/CarpathianAlliance1

http://vk.com/carpathian_alliance

Line-up 2014:

Anaal Nathrakh

Balfor

Behemoth

Belphegor

Borknagar

Divahar

Elderblood

Impaled Nazarene

Milliard

Morbus Dominium

Finntroll

Preternatural

Riul Doamnei

Satarial

Trollfest

Taake

Tanzwut

Tharaphita

Troll Bends Fir

Watain

Znich

Wardruna

Znich

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top