Concerte Jazz & Altele

Farfarello în concert La copac

Lume, lume! Miercuri, 6 februarie 2013, de la orele 21, mare eveniment La Copac.

Violonistul diavolului revine în România!
Mani Neumann, fostul violonist al trupei Phoenix , împreună cu Ulli Brand vin în România pentru a sărbători 30 de ani de activitate Farfarello! Cei doi vor susţine concerte în Bucureşti, Buzău şi Cluj, unde promit să hipnotizeze şi electrizeze publicul!
Înfiinţată în 1982 de Mani Neumann şi Ulli Brand, trupa Farfarello a reuşit ca în 30 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională, ajungând una dintre cele mai bune trupe de folclor est european, condimentat cu influenţe rock şi muzică clasică.
Din 1982 şi până acum, Farfarello au scos 18 albume, 2 dvd-uri şi au participat la peste 3.500 de concerte în toată lumea.
Acum, la 30 de ani de la înfiinţare, Farfarello vin să sărbătorească alături de cei care i-au susţinut încă din prima zi de activitate, adică publicul românesc, printr-o serie de concerte în Bucureşti (31 ianuarie), Buzău (3 februarie) şi Cluj (7 februarie).
Cine sunt Farfarello?
Mani Neumann, supranumit şi violonistul diavolului este unul dintre cei mai mari maeştri ai viorii şi ai block flute-ului. Activitatea sa în trupă Phoenix i-a adus un premiu MTV- Lifetime Award, fiind decorat de preşedintele României cu ordinul „Merit cultural”.
Ulli Brand este unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa, recunoscut fiind pentru modul inedit în care interpretează muzică la chitara acustică cu 6 şi 12 corzi.

Prețul concertului este de 25 de lei.

Rezervările se vor face în limita locurilor disponibile la numărul de telefon 031 434 0672. Mulțumim pentru înțelegere.
Haideți să ne bucurăm împreună de această seară ce va fi de neuitat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top