Noutati

Expozitie de biciclete chopper / cruiser custom la Maximum Rock Festival 2013

MAXIMUM ROCK FESTIVAL nu va fi o simpla insiruire de concerte, ci si un eveniment bogat in tot felul de activitati!

Expozitii, standuri cu merchandise, happeninguri si multe alte ocazii de interactivitate vor fi puse la dispozitia participantilor.

Cu mare bucurie va anuntam ca la festival vor lua parte si cei de la Darkside Entertainment Custom Chopper Bucharest, singurul magazin de biciclete chopper / cruiser custom din Romania.

Firma a fost infiintata in 2013 din dorinta de a dezvolta partea de customizare/personalizare biciclete, un domeniu inexistent in tara pana la initiativa Darkside Entertainment.

La Maximum Rock Festival, baietii de la Custom Chopper vor veni cu cateva modele deosebite de biciclete chopper/cruiser si cu nenumarate piese customizate pe care vizitatorii nu au unde sa le vada in alta parte. Nu in ultimul rand un reprezentat al acestei firme va oferi celor interesati informatii despre aceste modele si multe altele.

Expozitia va fi una dintre putinele de acest fel din Romania!

Catalin Davidescu, reprezentantul Darkside Entertainment Custom Chopper Bucharest a declarat:

„Ne bucuram foarte mult ca am fost invitati sa participam la un astfel de festival, deoarece, practic, intreaga noastra activitate se invarte in jurul muzicii rock. Suntem convinsi ca aceasta asociere de imagine , dintre Dark Side si Maximum Rock , nu poate fi decat benefica pentru ambele parti. Faptul ca se intampla astfel de lucruri nu ne arata decat ca poate , aceasta zona a intrat in normalitatea pe care occidentul o cunoaste de foarte multi ani. A fi altfel decat ceilalti incepe sa fie perceput si in Romania, ca fiind ceva pozitiv, constructiv, unic”.

 

Maximum Rock Festival vine si in intampinarea pasiunilor ciclistilor impatimiti si ai pasionatilor de sporturi extreme, dar si a curiozitatii fanilor rock!

Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

S-a prelungit perioada pana cand puteti achizitiona bilete si abonamente la pret promotional!

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 4 octombrie
100 lei: in perioada 5 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie – Sold Out!
160 lei: in perioada 5 septembrie – 4 octombrie
175 lei: in perioada 5-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

*******
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top