Concerte Rock

Evenimente de vara la Ageless Club & Pub

SINGLE PARTY

Ageless Club & Pub a pregatit pentru aceasta vara tot felul de evenimente care sa ofere clientilor distractie, muzica buna, dar si bunatati culinare fara egal in pub-urile din Bucuresti.

Astfel, in urmatoarele 3 weekend-uri, incepand cu sambata, 7 iulie, Ageless propune clientilor 3 seri sub genericul “Single Party”- o idee distractiva si in acelasi timp romantica. Evenimentele se adreseaza tuturor persoanelor singure, dar pline de viata, indiferent de varsta, care isi doresc sa-si faca prieteni noi, sa aiba parte de cateva seri distractive si pline de surprize. Sunt pregatite concursuri, jocuri, muzica.

Iata si structura serilor:

– seara “Miss/ Mister Ageless” cu premii surpriza, karaoke, probe distractive si muzica pe masura

– “Cutia cu mistere” – seara de jocuri inedite, distractive, numere de magie, iluzionism, mentalism

– seara balului mascat cu o tematica-surpriza ce va fi anuntata in penultima seara.

Pentru orar si programari, telefon: 0760-727.740.

AGELESS PUB si TERASA

Specialitatile culinare de la Ageless Club & Pub sunt cu siguranta cele mai apetisante mancaruri pe care le poti gusta intr-un pub din Bucuresti.  Ageless Pub isi asteapta clientii zilnic de la 11.00 la 24.00 cu un bar bine garnisit cu  bauturi pentru toate gusturile, un meniu diversificat si retete facute ca acasa de un bucatar priceput, o terasa primitoare cu ecran pentru a urmari live transmisiile sportive ale momentului.

Ageless Club & Pub s-a nascut din pasiunea pentru muzica live de calitate. Este un club premium, spatios, cu un decor select, unde publicul traieste frenezia muzicii live, cantand si dansand pe ritmurile trupelor preferate. Clubul functioneaza zilnic, in regim de pub, intre orele 11.00 si 24.00, iar in weekend au loc concerte live pana mult dupa miezul noptii. De asemenea, Ageless Club organizeaza petreceri private, conferinte de presa, meetinguri, traininguri.

Ageless Club & Pub, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club). Mijloace de transport: tramvai 1 si 19,  autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro.

Site: www.ageless.ro.

FB: Ageless Club

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top