Concerte Rock

Duelul Tobosarilor – eveniment special in Bucuresti!

In Romania, tobosarii buni sunt greu de gasit si mult mai greu de adunat la un loc pentru un concert numai si numai al lor. Pe 2 decembrie insa, in Bucuresti, in Clubul Puzzle, in cadrul evenimentelor MooNDay Jazz, Blues and More, va avea loc un eveniment la care ii invitam pe toti iubitorii de ritm si nebunie!

Duelul tobosarilor – un proiect MooNDay – va aduna la un loc 4 dintre cei mai buni tobosari ai tarii: (in ordine alfabetica) – Ovidiu CONDREA, Marcel MOLDOVAN, Claudiu PURCARIN si Adi TETRADE

Greu de anticipat ce se va intampla in noaptea de 2 decembrie. Experienta fiecaruia dintre cei 4 tobosari, insumata, acopera aproape toate trupele mari din tara. Colaborarile lor in diverse formule de scena din zone de la rock la jazz, blues, alternativ, pop, electro etc au imprimat fiecaruia dintre cei 4 performeri ai serii de 2 decembrie amprente distincte si, de aceea, seara de luni va fi nu doar una speciala ci imprevizibila si UNICA!!!

Special guest pentru seara de 2 decembrie este Raul Kusak, care va constitui liantul armonic intre cei 4 tobosare cu care pianistul a avut de altfel ocazia sa colaboreze la randul sau, in cel putin patru proiecte muzicale!

Clubul Puzzle se va reconstrui si fizic in perspectiva acestui eveniment, asa ca publicul curios de cum pulseaza “sangele” inconjurat de 4 seturi de tobe va avea surpriza de a fi chiar in mijlocul sunetelor!

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Acces pe baza de bilet: 30 de lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top