Concerte Rock

Drown in Doom in Ageless Club, Sincarnate, DinUmbra, Apa Simbetii

Sincarnate revine pe scena bucuresteana de metal pentru prima data in 2013 in cadrul evenimentului „Drown in Doom” pe data de 15 Februarie in Ageless Club. Trupele DinUmbra si Apa Sambetii sunt invitate pentru a intregi atmosfera apasatoare a serii. Accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar pretului unui bilet este de 15 Ron. Pentru ca evenimentul in sine isi propune o sarbatorire a sonoritatilor doom, publicul este invitat sa participe la un party axat in mare parte pe piese de gen si nu numai.Palmaresul trupei Sincarnate include 2 materiale de studio, EP-ul On the Procrustean Bed si LP-ul As I Go Under, nenumarate concerte pe teritoriul tarii noastre cat si in afara, printre care se regaseste si notabilul statut de headliner in cadrul festivalului Darkmoon din Germania in 2011. Trupa este cunoscuta pentru soundul greu si apasator de doom amestecat cu death metal.
https://www.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105?ref=ts&fref=ts

DinUmbra a fost formata in anul 1998 si este una dintre primele trupe din Romania care a folosit elemente psihedelice si industriale in combinatie cu doom/death metal. Ep-ul Santandrei, ultimul material lansat in octombrie 2012 poate fi ascultat pe www.dinumbra.ro. Materialul a marcat o noua evolutie in soundul formatiei prin alternanta riff-urilor grele cu pasaje melodioase menite sa evoce mituri si legende de pe meleagurile noastre. Ultimul an a reprezentat un pas inainte pentru trupa – un vocalist nou in line-up si multe showuri live care au adus din nou titulatura de DinUmbra pe buzele publicului amator de sounduri underground.
https://www.facebook.com/trupadinumbra

Ultimul invitat al serii este trupa de metal experimental Apa Sambetii din Bucuresti. Cu un sound complex ce reuneste elemente de djent, jazz, death si black metal, Apa Sambetii raman una dintre cele mai interesante aparitii ale ultimelor ani in cadrul scenei autohtone.
https://www.youtube.com/watch?v=bu4gNwYhdGg

Concertul are loc in Ageless Club, Bucuresti pe 15 Februarie, accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar pretul unui bilet este de 15 Ron.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top