Noutati

Dream Chaser, o piesă nouă semnată de grupul constănțean White Walls

Dream Chaser, o piesă nouă semnată de grupul constănțean White Walls, poate fi ascultată mai jos. Piesa este extrasă de pe noul album intitulat Escape Artist, a cărui dată de lansare a fost deja confirmată pentru 10 octombrie, ocazie cu care formația va susține un concert special de lansare ce va avea loc în clubul Silver Church din București.

Al doilea album din cariera White Walls marchează finele unei pauze discografice de trei ani , perioadă în care trupa a susținut numeroase concerte, atât în țară cât și peste hotare, unde a ajuns revelația festivalului olandez ProgPower. Escape Artist va fi promovat in cadrul unui turneu national desfasurat in perioada octombrie-noiembrie, urmat de o serie de concerte in Europa.

Cele 13 piese incluse pe disc reprezintă o călătorie, atât conceptual cât și la nivel de compoziție și înregistrări, albumul purtând amprenta a trei studiouri cu renume – Next Dog Studio (București), Luna Recording Studio (Cluj-Napoca), unde Oliver Vegh a fost responsabil pentru înregistrarea vocilor, și NoCity Studio (București).

Iar pentru că întregul concept White Walls a căpătat rapid o identitate unică, echipa implicată în acest proiect rămâne aproape neschimbată. Înregistrările și mixajul sunt semnate de același Marius Costache (www.mariuscostache.ro), în timp ce masterizarea i-a revenit de această dată lui Alan Douches (www.westwestsidemusic.com), cunoscut pentru colaborări cu nume de top precum Killswitch Engage, Mastodon, Kvelertak, Sepultura sau The Black Dahlia Murder. Din această echipă face parte și Mihnea Ioan Grecu (Xlab Solutions), „al cincilea membru” White Walls, a cărui susținere este și de această dată prezentă în mod necondiționat.

„Escape Artist simbolizează evadarea din lumea reală într-o lume imaginară, acolo unde totul este posibil. Se poate spune că artistul își creează univers după univers. Însă artistul este în esență om, iar încercarea sa de a crea universul ideal are ca urmare o serie de erori în ‘construcție’. Fiecare piesă reprezintă o stare trăită de acest artist, un om visător, bipolar, personaj ce trece rapid de la agonie la extaz, de la calm la disperare. Albumul în sine este o călătorie către cele mai întunecate gânduri, o luptă cu monștrii din interior, o proiecție a rolului trăit în fiecare piesă.’ declară solistul Eugen Brudaru.

Grafica este din nou semnată de Costin Chioreanu (Twilight13Media), ale cărui talent și imaginație redefinesc conceptul grafic creat acum trei ani.

Tracklist-ul albumului este:

01. Silence
02. Dream Chaser
03. Loose Ends
04. Patience
05. Dead Heart Part I
06. Dead Heart Part II
07. Dead Heart Part III
08. The Masquerade
09. Another Sun
10. World Gone Wrong
11. Escapism
12. Waves
13. Silence (Reprise)

Detalii despre concertul de lansare vor urma in cel mai scurt timp.

 

Sursa: Mighty Owl Productions

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top