Concerte Rock

Doors to Beach- Deschidere de 1 Mai

Intre 1 si 5 mai,constantenii si nu numai au parte de o supriza de exceptie. Clubul Doors deschide o noua locatie ce urmeaza sa functioneze intreaga vara.

Doors to Beach se afla la jumatatea drumului intre Constanta si Navodari, imediat dupa Hanul Piratilor, pe o plaja retrasa, unde se va regasi atmosfera care a impus clubul Doors ca fiind unul dintre cele mai apreciate cluburi constantene.

Doors to Beach- Live Action

Pe 3 mai are loc primul concert organizat de Doors to Beach. Seria de evenimente live este deschisa de trupa Omul cu Sobolani.

În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio si a televiziunilor. OCS este cunoscuta pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piata Romana)”, “Cine e de vina”, “Nu încerca asa ceva acasa”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”.

După 16 ani de căutari, 8 albume lansate și 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Șobolani (OCS) caută în continuare. “Marea căutare” – căci asa se va numi viitorul album OCS – ne vorbește despre continua căutare ce ne însoțeste de-a lungul vieții. O căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. Omul cu Șobolani caută și încercă să se regasească. 
Nu ratati un concert de zile mari, marca OCS, in care trupa va canta in premiera piese de pe noul album!

Informatii la 0763 66 16 22.

www.doorsclub.ro

www.facebook.com/DoorsToBeach

www.facebook.com/DoorsClub

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top